by tigermaster » Fri May 04, 2007 10:54 pm
Аз, такова, да си призная, че това за немската хеви-метъл група Manowar щях да го забележа веднага, щом статията ми попадне пред погледа и именно това щеше да ме накара да търся още подобни попадения, в следствие на което щях да се зачета задълбочено и... Абе забавно щеше да стане. А и тази специално грешка не е никак малка, имайки предвид, че Разаел ми е направил впечтление на фен на съответната група, поради което би трябвало да знае кое как. То и аз дълго време ги мислих за англичани, поради което се намесих в един твърде тъп спор, в следствие на който пък им прочетох биографията и разбрах, че малко нещо като че ли се бъркам, но пък аз точно затова не съм тръгнал да пускам статии в Интернет.
Самият факт, че има цял раздел, посветен на теми като "Конан срещу Дризт", в които се говори "компетентно", изтъкват се предимствата на двамата герои, кой какъв меч имал и тъй нататък, не говори добре. Доста забавен раздел, между другото - цялата сериозност, с която двамата спорещи изказват аргументите си, ми подейства доста... Разсмиващо. Ако се направи откровено хумористичен раздел на същата тема(което може и да не е лоша идея, всъщност), няма да е по-забавно. А и една препоръка към цитаделци - хора, понамалете малко самочувствието. То по принцип не е лошо качество, но точно самочувствието, с което е написана статията за "Рагнарьок", а и на други статии, е това, което помага на очевадните грешки и не особено умни приказки да изпъкнат ярко. Не е хубаво това.