По света и у нас - снимки и впечатления
Moderator: Moridin
ъхххммм :
Край реката редят се редяаат се редяаат се тополите...... (в момента си тананикам) та песничката е за Хасково
само че е на Щурците, а не както по-глупавото ми аз писа :

Край реката редят се редяаат се редяаат се тополите...... (в момента си тананикам) та песничката е за Хасково

Незнам колко е вярно че е писана за Хасково но като горд гражданин се надявам.....само ще кажа че "Сигнал" имат една песен свързана с този град.....

Значи ако не ме беше подвел, бях познал. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Шейхири - Южноизточен Туниз, Ksar Ouled Sultan, до днешният Tataouin!
Ленче, туй Монако, мило???
Amelia, сега поне вече имам някаква представа и за теб! Истината е че е малко особенно да разговаряш с хора на които не отговаря никакъв образ!!
Ленче, туй Монако, мило???

Amelia, сега поне вече имам някаква представа и за теб! Истината е че е малко особенно да разговаряш с хора на които не отговаря никакъв образ!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Въх, изловихти мъ йи мен.
Не че не съм го очаквал от БаЙа, де.
Тя очевидно е регионален спец - и нямам търпение да видя нещо от Мароко и околия.
Точно югоизточен Тунис, само че тия точно гофри са още насред Меденин, регионалния център. През Татауин минах по-късно, на път към берберските скални крепости в пустинята.
Лукасовите декори още седят до едно селце по на север, атракция сами по себе си. И както виждате е чопнал не само архитектурно вдъхновение, ми направо и името на града. Татауин
Татуин.

Точно югоизточен Тунис, само че тия точно гофри са още насред Меденин, регионалния център. През Татауин минах по-късно, на път към берберските скални крепости в пустинята.
Лукасовите декори още седят до едно селце по на север, атракция сами по себе си. И както виждате е чопнал не само архитектурно вдъхновение, ми направо и името на града. Татауин

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Бих се обзаложила че все още със затворени очи и лява ръка на стената, мога да обиколя Ксар Улед! Преди 30 години е било, но го познавам като дъното на джоба си!!!
Аххх, какви спомени!
Ако искаш Мароко, майната му на Маракеш, Танжер и Фез! Или не чак, но вярно са някак много нагласени, за туристи! За мен нямат голяма истинска туристическа стойност и съм живяла в 3те града (еее в Агадир, след земетресението, а не в Марракеш). А и ще откриеш че колкото по-прости са хората, толкова по хора са!!! Гражданите там имамт претенции, тъпчат сънародниците па и туристите!!
Само Ессауира (средновековната Могадор, ммммммммммм) и Ад-Дахла, до мавританската граница (края на есента когато фламингото прелитат на там)! Отиди до лагуната на Дахла по това време и, буквално, ще си глътнеш езика (и имам предвид че е трудно!!
)!!!
Гърлата на река Тодра, в пустинята. Има, май все още едно сносно хотелче гооооооре в скалите! Въъъхх! Настръхвам само като си спомня!!

Ако искаш Мароко, майната му на Маракеш, Танжер и Фез! Или не чак, но вярно са някак много нагласени, за туристи! За мен нямат голяма истинска туристическа стойност и съм живяла в 3те града (еее в Агадир, след земетресението, а не в Марракеш). А и ще откриеш че колкото по-прости са хората, толкова по хора са!!! Гражданите там имамт претенции, тъпчат сънародниците па и туристите!!
Само Ессауира (средновековната Могадор, ммммммммммм) и Ад-Дахла, до мавританската граница (края на есента когато фламингото прелитат на там)! Отиди до лагуната на Дахла по това време и, буквално, ще си глътнеш езика (и имам предвид че е трудно!!

Гърлата на река Тодра, в пустинята. Има, май все още едно сносно хотелче гооооооре в скалите! Въъъхх! Настръхвам само като си спомня!!

Luxury is a matter of having options!!!
Лелеей, как ме надразни!!
Не че и без това нямаше да ходя натам, ама сега не знам как ше издържа дотогава.
Добре, де, нямаш ли някъв фотоматериал? Някакъв? Или и ти като мен, само на спомени? (Добре, че поне там и тогава нащраках малко.) Айде, моля ти се!
Нали ти казах, че точно твоите странствания имах предвид, пускайки темата.
Искам да видя как се яздят арабски коне и камили

Добре, де, нямаш ли някъв фотоматериал? Някакъв? Или и ти като мен, само на спомени? (Добре, че поне там и тогава нащраках малко.) Айде, моля ти се!

Искам да видя как се яздят арабски коне и камили

- Spoiler: show

Last edited by shayhiri on Wed May 02, 2007 1:37 am, edited 1 time in total.
- Borizmeiko
- Misting
Айде и аз да се разпиша:
- JaimeLannister
- Forsaken
Мня аз понеже до са поради партийни ли финансофи причини не съм можел да изляза извън милата ни татковина поне напоследак почнах нея да я пообикалям. Ма двд-то с снимките са не ми е под ръка ;(ше сканна малко стари
. То тва кой не го познае де е не е българин, ма да пусна нещо по темата
. Поне е авторска 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Borizmeiko
- Misting
- Borizmeiko
- Misting