Закупувате ли си книги в оригинал? Откъде е най-изгодно и колко приблизително излиза?
Искам и друго да питам - в една подобна тема тук бях видял някаква книжарница, където можеш да дадеш заявка да ти поръчат някои книжки и заедно с заявките на други хора ти ги поръчват едновременно, като доставката се облекчава. Имаха и сайт. Та, на някой намира ли му се?
Книги в оригинал
В някои книжарници тук има нелош избор. Рол, току що видях в Мола "The Last Light Of The Sun" на Кай. На приемливата цена от 17лв. Струва си човек да проверява, не внасят само "бестселър" боклуци.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абсолютно рандъм е попаднала. Купих си я още преди две седмици, но въпросът е, че освен нея, има само ВТОРАТА част на Сарантинската дуалогия.
Иначе за НАЙ-изгодно място за поръчки не знам, но при американския Амазон доставката е доста по-евтина от английския, особено при повече книги. Проблемът е, че изданията са различни от внасяните тук и пътуват бая време в общия случай.
Иначе за НАЙ-изгодно място за поръчки не знам, но при американския Амазон доставката е доста по-евтина от английския, особено при повече книги. Проблемът е, че изданията са различни от внасяните тук и пътуват бая време в общия случай.
And you can't dance with a devil on your back...
Напълно прав.Roland wrote:Абсолютно рандъм е попаднала. Купих си я още преди две седмици, но въпросът е, че освен нея, има само ВТОРАТА част на Сарантинската дуалогия.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Едно от най-големите предимства на това да говориш повече чужди езици е да четеш в оригинал.Сега чета една турска.Адски интересна е.написана от жена-Гюлтен Суверен,"Човекът с ножиците",на турски звучи 'макасчъ'. Криминално романче,но е пълно с някакъв шантав полицейски жаргон.
-You might have a point here,mate.But I can't give it up..Do you wanna know why?
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.
-Why??
-..Meet me in the pub in two minutes.