Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Apr 27, 2007 9:42 am

за щит само да се засечем в играта :)

имам plain eternal shield, 16 armor при 9 сила, както и няколко ъпгрейда, които се чудя как да разкарам от storage-a

за Аегис не си прав :)
Lina във Професис
Redemptor Karl, Seaguard Gita във Факшънс
Kihm във Найтфол

изброените изпозват Aegis :) Особено Kihm съм страшно доволен от нея - елитката и е Zealous Benediction :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Fri Apr 27, 2007 5:14 pm

Знаеш ли, сетих се за "аегиса" докато пътувах днес в метрото, но пък хенчовете доста рядко го кастват. А за герой имаш контрол върху това. Лично, ноят акцент беше на къндишън и хекс римувал...ще видим как ще стане.
Абе ако се засечем в играта....с удоволствие ще ти помогна да се отървеш от щита.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 27, 2007 5:17 pm

Уеееуеее, пак специален уикенд се заформя тоя :twisted: :twisted:

The Guild Wars Second Birthday Celebration

Happy Birthday to you,
Your toon's turning two,
If you've been with us since the beginning,
We have something special for you.

April 28 marks the two-year anniversary of Guild Wars (original Prophecies campaign) as well as the one-year anniversary of Guild Wars Factions, and what an exciting two years it has been! With three campaigns available and an expansion on the way, Guild Wars has developed into a successful game enjoyed by millions of fans worldwide.

We owe that success to you—our fans. Your loyal support over the last two years has made Guild Wars what it is today, and we'd like to thank you by holding a special birthday celebration in your honor!

The event will take place over the weekend of April 27 to April 29, and will be open to characters from all three campaigns. Come celebrate with us and enjoy a weekend of games, special treats, and birthday surprises!
Мдаа ше намажете още мини животинки вие гадовееееее :cry: :cry:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 27, 2007 5:27 pm

Само тия които навършват 1 година или 2 (май на самата дата, т.е. - никой от нас).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 27, 2007 5:32 pm

Ми некои да, освен тва то ше им го снесе на датата на регистрация когато е не утре май. Както и да е искам си темпъл гардиана са с 50платина дали мое да се намери от нейде треевида. че вареш е тъпа.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Apr 27, 2007 5:38 pm

Може, разбира се. Той струва 10-15к в общи линии.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Apr 27, 2007 6:04 pm

mrrr

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Fri Apr 27, 2007 9:01 pm

ИСтината е в прасетата да ви кажа. Когато дойде китайската нова година си бях искарал поне 6. ОСтавих си 1 и останалото продадох на Аскалон нубове (или не-нубове но без достъп до Канта).
Прасетата са си елит.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Apr 29, 2007 1:19 am

Аз днес поцъках и съм на 3 мисии преди финала на Факшънс кампанията. Тъкмо мина синематика, в който Широ убива императора (не е спойлър, щото го има в синематика на Факшънс принципно). Качвах малко (10к) факшънс точки за алианса ни с Курзик (които бтв се оказват по-яките от Луксонците, Imho, макар и на луксонците нефритеното им море да е невероятно просто - замръзнало море от нефрит, вървиш си отгоре, има замръзнали вълни и най-якото е, че има звук като на истинско море), за да мога да си продължа кампанията. Накрая реших да си capture-на Spoil Victor, много яката елитка за некромансър, която се намира на майната си в гората в зоната на Курзикци. Ходих, ходих сумати време и ей го на боса, убивам го аз полузаспиваща вече и какво да видят очите ми, милият ми ярко зелен цвят... така де, вече всички знаете, че съм тотален маниак на тема unique items, квито ще да са (само не брадви и чукове, плз). Та падна staff за Blood Magic с + 60hp, което си е УОУ.

Междувременно ГВ навършва две годинки и в играта падат сладки кексчета (т.е. тортички, ама кексче ми звучи по-хубаво), в столиците има фойерверки (поне Браги така каза, аз днес не съм влизала в столица, за да попадна). Има цял нов сет мини-петове. На сайта на уики ги има показани. Специалният пет, който дават на юзърите, които навършват две години е мини Гуен, която imo е много сладка. От друга страна има мини Кос, мини сапфирен джин, мини Лич лорд (абе не знам защо ама много ми харесва), изобщо... искам по-голям сторидж, повече пари и всички (почти) мини-петове.

Последна новина от днес - поглезих се и си charm-нах white tiger за пет от Канта. Има сини очи и е много красив, 5 лвл засега.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Borizmeiko
Misting

Post by Borizmeiko » Sun Apr 29, 2007 1:34 am

Яки са доста новите минипетове. Жалко че нямам 2 години в тази игра (нямам даже една година). Междъ впрочем искам един мини-Кос, защото той невероятно много прилича на професорът ми по компютри. Ама досуш - като почнеш от прическата и свърш със лекия белеге под окото.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Apr 29, 2007 9:17 am

Мдаа, Варешката ми се стува най-смотана дет имам ма пак де петче си е ;)

то и аз фанах 5 мин фоерверки само.

http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw385.jpg
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw386.jpg
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw386.jpg

тия не разбрах от де се зимаха само
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw390.jpg

мдаа събрах си тортички яко ;)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw396.jpg

най нагло претичвах да си зимам насред групата с 7-цата ;) .Ма малко се пракарах не трябваше да ги избивам май ;(

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Apr 29, 2007 2:39 pm

Няколко симпатични шотчета. Рейнджър бос в Desolation-а, пуска як шортбоу, който Коцето успешно успя да продаде.
Spoiler: show
Image
Това е лифт, в който се качваш и те превозват до един град в гората на Курзиките в Канта, както забелязвате го задвижва онова живуотно, което го има и на мини-петче (с бодличките).
Image

Тук малко от якото нефритено море, от различни места.
Image
Image
Image
Image

Ники бтв се сдоби с яка костенурка ;) и така любимия му темпъл гардиан. Бтв, луксонците са ни взели яко територия :oops: :oops: :oops: в Канта!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Apr 29, 2007 10:06 pm

мдаа мноо доволен, Дима е поне в стихията си да пазарува ;рр

tg pet рулз за мене
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw408.jpg

Echelonia mobile ;)
http://www.admedicine-bg.com/nick/gw2/gw411.jpg

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Sun Apr 29, 2007 10:19 pm

Някой може ли да ми помогне с тая мисия Elona Reach,че съм зациклил там от няколко дни и или не случвам на партита,или и аз не знам какво... :?

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Apr 29, 2007 10:33 pm

Мисията се рънва от рънър (демек рейнджър), ако ни нацелиш онлайн (дай си ingame name-а) ще я минем заедно (ако Коцето е онлайн :P).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around