Да си спомним за Чернобил...

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Thu Apr 26, 2007 3:21 pm

Е, точно тия графити не са някакви драсканици, а напълно съответстват на мястото и усилват емоцията му. Затова и ме възхитиха толкова. А силуетите и те са графити :P

Уф, естествено че нямах предвид, че си ги сметнал за истински :) Просто каза, че ти харесват, а същевременно че графитите са дело на някакви пънкарчета, та исках да изтъкна противоречието :Р
Last edited by Ghibli on Thu Apr 26, 2007 3:44 pm, edited 2 times in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Thu Apr 26, 2007 3:23 pm

Именно де. :) Не съм толкова зле да ги сметна за истински, експлозията не е била такава.
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Apr 26, 2007 3:24 pm

Всичко, което видях рисувано по снимките страшно много ми допадна и не бих го нарекла резултат от пънкарчета, които са се вихрили на игрална площадка. Много са въздействащи и според мен са добре направени, стилизирани и прочие...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Apr 26, 2007 3:24 pm

Xellos wrote:Ох се забравям да сканирам в в-к. Kапитал притурката бая инфо имаше вкл. и за тия уж Фейк снимки на мацката с мотора. некви нашр журналисти там за 1 ден са пуснали имаше доста снимки и инфо за тва кое как статистики и кво са похапвали политбюро внесено от франция тайно орде сме рупали тука салатки на пикнците.
Ники, и не само това!! Ние, солидарно с останалите страни от Варшавският договор, изкупувахме руска аграрна продукция; за която се гарантираше че не е облъчена! А после излезе че и бай Тошко е бил на специална вносна диета по време оно! Той и цялото политбюро (как ли пък не), разбира се!! Плюс семействата им, нали!!?!?!?!?! (¡Ja se pudran tod@s!! :evil: )
Майка ме моли и въртя да не се прибирам онази година, но вече нямаше как да ме принуди за нищо, та аз си изкарах част от пролетта и цялото лято също в Бг! :roll:

Та на който не му стига енергията или не ще да се контролира и ограничава и затова само натиска за повече атомни централи - предлагам да го съберем с 40000 маймуни на Марфиета! И това само като начало.
А и да знаете че извън бившият соц. (конц)лагер, хич не се помни. Освен от недържавни и екологични организации! На хората им е изкофяло от кратуните мнооооооого отдавна!!! :evil:

Edit: Току що прегледах бегло по-сериозните весници тук!! :evil: Нито дума за Чернобил!! Но на първа страница, грамаааадни снимки Буш сениор и Клинтън на погребението на още едно лекенце!! Това е новината днес по света!! :evil:
Last edited by BaYa on Thu Apr 26, 2007 4:22 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Thu Apr 26, 2007 3:57 pm

Графитите наистина са много добри. Определено си заслужават гледането. Само като си представиш че на тези места е било пълно с хора... И гробището с табелката "Внимание радиация"... Крийпи...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Apr 26, 2007 8:11 pm

Да, снимките са потресаващи. Бтв, мен ме впечатли втората страница от онзи доклад, в която се обясняваше как от производствена авария са пострадали 170 човека и са загубени 3366 човекодни. Все едно че четеш Оруел, такъв антихуманизъм излъчва това...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either