Spam and the City
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
Прав си, помислих го, ама като са й дали такова цифрово имеDaggerstab wrote: Преводачо, "глизе" не става за име на извънземни, просто защото "името" на звездата всъщност е означението и в каталога на Глийзе на най-близките до Земята звезди. Така че ако край някоя друга от тях също има дзвънземни, и те ще трябва да се казват така. Аз предлагам "петстотиносемдесетипърваци".
На всичкото отгоре ако има някакви гадини върху това нещо, те ще са ячки като Алекс Килгър - местното g е 22м/сс

- The Dragon
- Elder God
За такива тъпи кифли е втория ред от подписа ми!Шерил Кроу ни учи как да се бършем с тоалетна хартия
2007-04-25 16:19:43
И звездите ходят до тоалетна, поне Шерил Кроу със сигурност Снимка:Undercover
Една от най-големите рок звезди в света на музиката от женски пол - Шерил Кроу даде подробни обяснения на своите фенове как да използват по предназначение тоалетната хартия. Напоследък певицата се ангажира с активна дейност за популяризиране на опасностите от глобалното затопляне.
Предложението на певицата е в тоалетната да ползваме само едно парче тоалетна хартия, за да се почистим след нужда.
„Не искам да нарушавам правата на нито един американец, но смятам, че сме прекалено индустриализирани и всеки от нас може да се забърше само с едно парченце тоалетна хартия“, заяви певицата цитирана от Undercover.
Малко по-късно певицата доуточни, че в случаите „в които се налага“ можем да ползваме 2 или 3 късчета, за да се хигиенизираме. В края на краищата Кроу не се доуточни дали съветите и са към мъже или жени, както и дали има предвид малка или голяма нужда. Също така тя не даде разяснение колко пъти можем да прегънем парченцето хартия след това за повторно избърсване.
В момента звездата завършва обиколката си в 11 училища от най-замърсените градове в Америка, където чете лекции на учащите от вредите причинени от глобалното затопляне.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
- Interpreter
- Forsaken
- The Dragon
- Elder God
ПРОМОЦИЯЯЯЯЯЯ!!!! ПРОМОЦИЯЯЯЯ!!!!
Македонският в-к “Вечер”: Българите са побългарени македонци
26.04.2007 12:08
Голяма част от българите са побългарени македонци, твърди Янко Илковски. Снимка: Булфото
„Голяма част от българите са побългарени македонци. Да, едно сме, съгласен съм, но това е вашият корен, ние сме носителите на вашата идентичност“.
Това казва Янко Илковски в материал, публикуван в македонския вестник “Вечер” под заглавие “Нашите мили българи”.
Според автора текстът е негов личен поглед върху нещата без претенции да се мъдрува и да се изнасят исторически факти.
„Българските историци/политици, както и всеки, който има проблем с идентичността, агресивно се нахвърляха векове наред на съседните народи с цел да докажат, че те са българи, асимилация като модус вивенди, но не винаги успяваха“, казва Илковски.
По думите му никакви варианти или антични праимена не могат да се предпишат на страната му, защото винаги е имало Македония и македонци.
„Българи, татари, и още сто имена за себе си и своята страна, това е образът на престъпник“, казва още авторът.
Според него само престъпник има повече имена и си променя идентичността и ако някой го разкрие, ще бъде екзекутиран.
Илковски стига и още по-далеч: „Фургоните в България като движеща индустрия за транспорт и провеждане на политика, която прогони цели малцинства извън границите, намериха и турски българин да убие папата, хвала Богу, не успя“, изрежда авторът.
„Корените им ще стигнат като разшкембени гащи до атентата срещу Глигоров, Мултигруп – трябва да имаш талант за такава престъпност “, пише той.
„И откъде толкова демонизирани умове?“, пита Илковски.
Според него е странно, че страна, която се е „родеела с фашизма и е го е практикувала“, днес е неразделна част от ЕС.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Голямата мъка на макетата е, че са малцинство в собствената си страна. А и горките не са сигурни колко време ще е тяхна...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
Което всъщност не е весело и касае и Бг, макар и в по-малка степен. Иначе идиотът/патриот си е същото животно, все едно от коя страна на границата.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
От друга страна са живото доказателство за приказката, че каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи...
Правилата на бордгейминга:
Макетата? М-да. Макар че не знам колко процента наистина са на тоя акъл и колко просто не са имали избор.
А това последното ще си го поръчам за епитафия.
Малко изречения съдържат толкова истина в толкова малко думи.
А това последното ще си го поръчам за епитафия.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Daggerstab
- Arcanist
Според него е странно, че страна, която се е „родеела с фашизма и е го е практикувала“, днес е неразделна част от ЕС.

Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
- BaYa
- Forsaken
Мдаааааа! Колко удобна е безпаметността! Я на туй леке някой да вземе да му припомни че макар и България, след смърта на царя, да се е съюзила с хитлеристка Германия; като суверенна държава и начело с държавният си глава е единствената страна която се е осмелила да откаже на Хитлер и така да опази едно от етническите си малцинства! Та да ходи да си завре 40000 банана където иска (Мараф, извинявай, нещо съм на вълна на подписът ти днес!)
Не помня дали бяха 30 или 50000, но все пак бяха много хиляди спасени еврей!!
А от македонските 11-12000, май и стотица не са оживяли!!
Ако ли пък има предвид настоящото положение, мииии неговият си е точно фашистки похват.
Следи съветът Хули и оплювай, макар и да не е истина, че все следа оставя! Май беше сарказъм на испански писател от Златният Век, но хич не помня кой!!!

Не помня дали бяха 30 или 50000, но все пак бяха много хиляди спасени еврей!!
А от македонските 11-12000, май и стотица не са оживяли!!
Ако ли пък има предвид настоящото положение, мииии неговият си е точно фашистки похват.

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!