Spam and the City
Moderator: Moridin
- Interpreter
- Forsaken
ТЕ са близо
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1036379

- BaYa
- Forsaken
(/&$/·$)(·=)$%!!!
преводачо, не може така да изпреварваш! Това е нечестна конкуренция (или както по дяволите се казва на Бг.!!)
Първо се израдвах от рода Контакт!
Но после си припомних световните суши, наводнения, замърсявания, затопляния! Представих си Арнолд Шварценегер правещ се на пич, взривявайки дтуга планета! И от тогава имам сърцебиене, облива ме студена пот и не мога да се съсредоточа в работата!

преводачо, не може така да изпреварваш! Това е нечестна конкуренция (или както по дяволите се казва на Бг.!!)

Първо се израдвах от рода Контакт!

Но после си припомних световните суши, наводнения, замърсявания, затопляния! Представих си Арнолд Шварценегер правещ се на пич, взривявайки дтуга планета! И от тогава имам сърцебиене, облива ме студена пот и не мога да се съсредоточа в работата!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Това щото бг времето е с два часа напред.(/&$/·$)(·=)$%!!!
преводачо, не може така да изпреварваш!

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
не беше ли 1 от там точно 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- Interpreter
- Forsaken
- BaYa
- Forsaken
Ама браво ве! Гледам, амбицирал си се да се ориентираш и подготвиш!Xellos wrote:не беше ли 1 от там точно

Шейхири, аз съм бавната!!! Когато влезнах, постът на преводача го нямаше!!

Luxury is a matter of having options!!!
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Хахаха. Малчовци .
http://www.weebls-stuff.com/toons/salad+fingers/
Психо. И то много добро. Има цяла серия.

http://www.weebls-stuff.com/toons/salad+fingers/
Психо. И то много добро. Има цяла серия.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Daggerstab
- Arcanist
Преводачо, "глизе" не става за име на извънземни, просто защото "името" на звездата всъщност е означението и в каталога на Глийзе на най-близките до Земята звезди. Така че ако край някоя друга от тях също има дзвънземни, и те ще трябва да се казват така. Аз предлагам "петстотиносемдесетипърваци".Interpreter wrote:Бая, "Контакт" и аз я обичам![]()
Глизетата идат, а тия тука спорят за часови зони

На всичкото отгоре ако има някакви гадини върху това нещо, те ще са ячки като Алекс Килгър - местното g е 22м/сс
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.