Шампионската лига
Moderator: Moridin
Какво да кажа след такъв мач...Рома просто се сринаха след първия гол, а точно срещу Ман Юн не можещ да си позволиш подобно нещо дори и за 5 минути, защото неизбежно ще те накажат. Поздравления за Ман Юн и феновете им, показаха невероятен футбол, подпомогнат сериозно и то факта, че повечето от нашите играчи не знаеха на коя планета са.
Челси заслужено спечелиха, аз гледах второто полувреме на техния мач и те тотално доминираха.
Челси заслужено спечелиха, аз гледах второто полувреме на техния мач и те тотално доминираха.
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Абе ако Байерн продължават така да играят навън и им секне кьоравия късмет може и на тях да сложите петорка или седморка.Muad_Dib wrote:Аз стискам палци след днес по-скоро да сме с Милан, не с Байерн...

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- herairness
- Jaghut Tyrant
Е няма такъв мач. На гола на Рууни мисля, че събудих съседите като стой та гледай. Просто той и Роналдо в момента са в някаква ВЪРХОВА форма. След днешния мач и мача с Рома абсолютно отговорно мога да заявя, че Манчестър са с най-голям шанс за титлата. Такова натискане като последните 25 мин на второто полувреме не бях виждал от много отдавна. Евала за добрата игра на Милан (да се чете на Кака, Дида и Зеедорф). Определено не са Рома, но се надявам да загубят и в Италия.
Ей почти ми се върна вярата и засиления интерес към футбола днес, не мога да повярвам.
Ей почти ми се върна вярата и засиления интерес към футбола днес, не мога да повярвам.
Браво на Юнайтед. Аз бях съвсем неутрален в тоя мач, защото и двата отбора ме дразнят. Милан просто не могат да играят на едно ниво 90 минути горките, но и защитата на Манчестър беше комедийна трупа през първото полувреме, добре че Джилардино беше по-зле и от тях.
И Дида последния гол направо го подари на Рууни със аматьорската си грешка оставяйки ъгъла свободен, не знам защо пишеш, че е играл добре. Само Кака, Пирло и Зеедорф бяха на ниво от Милан според мен.

И Дида последния гол направо го подари на Рууни със аматьорската си грешка оставяйки ъгъла свободен, не знам защо пишеш, че е играл добре. Само Кака, Пирло и Зеедорф бяха на ниво от Милан според мен.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
защото предните 20 минути беше особено стабилен и почти се бях отчаял:). Изпълнението на Руни беше толкова мълниеносно, че беше неспасяемо.Matrim wrote:Браво на Юнайтед. Аз бях съвсем неутрален в тоя мач, защото и двата отбора ме дразнят. Милан просто не могат да играят на едно ниво 90 минути горките, но и защитата на Манчестър беше комедийна трупа през първото полувреме, добре че Джилардино беше по-зле и от тях.![]()
Щом казваш.Demandred wrote:Неспасяемо друг път, ако беше застанал вратаря където трябва, го хващаше с лекота.

И Чък Норис. 
А иначе Руни е не човек. Такъв гол просто няма - подават му я отстрани, бие през човек с едно докосване... Баси изрода. Имам чувството че половината мач си чешеше топките, но два пъти я докосна и ковна два гола. Голям е.
За това че Дида можел да я спаси - верно, всичко може на теория, ама не я спаси. Шута беше много силен, а ако Дида се беше заврял в този ъгъл, нищо не му гарантираше че няма да му я мушнат в далечния.
Другия фрийк - Кака. И двата гола бяха великолепни, водеше Милан целия мач и без съмнение, ако росонерните имаха още един като него щеше да стане още по страхотен мач.
Точно това и беше разликата между отборите според мен. Ман. Юнайтед имаха двама големи (Роналдо и Руни) срещу само един на Милан. Като сложим и Пол Скоулс, който има най-добрия извеждащ пас в момента в света според мен, резултата беше логичен.
Чакаме реванша с нетърпение.

А иначе Руни е не човек. Такъв гол просто няма - подават му я отстрани, бие през човек с едно докосване... Баси изрода. Имам чувството че половината мач си чешеше топките, но два пъти я докосна и ковна два гола. Голям е.
За това че Дида можел да я спаси - верно, всичко може на теория, ама не я спаси. Шута беше много силен, а ако Дида се беше заврял в този ъгъл, нищо не му гарантираше че няма да му я мушнат в далечния.
Другия фрийк - Кака. И двата гола бяха великолепни, водеше Милан целия мач и без съмнение, ако росонерните имаха още един като него щеше да стане още по страхотен мач.
Точно това и беше разликата между отборите според мен. Ман. Юнайтед имаха двама големи (Роналдо и Руни) срещу само един на Милан. Като сложим и Пол Скоулс, който има най-добрия извеждащ пас в момента в света според мен, резултата беше логичен.
Чакаме реванша с нетърпение.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...