Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Interpreter wrote:Малко Бушевизми (от пресата, разбира се):
Смятам да запазя изпълнителната власт не само за себе си, но и за моите предшественици.
Именно в семейството нашата страна намира надежда, именно там крилата получават мечти.
Тази администрация взима решения, за да се сложи край на решаването на въпросите.
Държавите би трябвало да имат правото да въвеждат разумни закони и ограничения, особено за да прекратят нечовешката практика на прекратяване на един живот, който в противен случай би могъл да живее.
Ако мислите, че не сме загрижени са СПИН вътре в Белия дом, вие грешите - загрижени сме.
Еми сутринта един светофар се взимаше на 4 пъти (от Люлин към центъра) и 309 автобуси се забавяха с 20 минути. Беше си съвсем задръстване.thunder wrote:Абе само на мен ли ми направи впечатление, или днес движението по улиците беше все едно е почивен ден в средата на лятото? Нямаше задръствания, нямаше даже хора в градския транспорт колкото обикновено. А се готвех за точно обратното, журналистите едва ли не армагедон ни обрисуваха, пък гледай какво стана.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests