Голямото Трио Тройки

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!

На кой от трите се точите най-здраво?

Пиратите
16
30%
Спайдърмен
6
11%
Шрек
20
38%
Холивудски бози
11
21%

Total votes: 53

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Apr 21, 2007 11:15 am

По темата: Силно ме интересува какво ще е 2-минутното изпълнение на Брус Кембъл този път, ако някой знае да драсне два реда (за справка - портиерът в театъра от Спайдърмен 2).

Не по темата: Шайхири вече е толкова НЕспартанец, че повече едва ли има накъде. Вие имахте два избора "да се справите с него". Избрахте "окалящия" начин. Така и така човекът си е размазан в стената, няма какво да се стреля по него повече според мен. Едва ли някой тук ще му забрави бисерите скоро.

И бтв знам, че е супер тъпо да се чу точно от мен, но дайте все пак стъпка по стъпка да опитаме да се върнем в темата.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 21, 2007 11:47 am

Еми Шрека си води мощно нема кво повече ;).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 11:52 am

А ще е най-зле от трите, залагам си главата :)
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 21, 2007 11:53 am

Никой не ти я иска ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 12:35 pm

Няма неудобни въпроси. Има неправилно поднесени такива. Ако Рол или някой друг наистина се интересува толкова от лични детайли, да запита учтиво на Лично. Аз ли да ви уча на обноски? :wink:

Всичко, което имаме тук, е поредната освинена филмова тема:
tigermaster wrote:Но пък, вярно, на shayhiri и Roland не им ли писна да водят един и същ спор вече месеци? Че и аз май се включих в него по едно време :oops: Единият казва, че пиратският филм дава много възможности за развитие, другият - че филмът е боклук. И няма да се разбере кой е прав, докато не излезе продължението.
Рол ненавижда Пиратите. Смята, че нямат сюжет. Какво очаквате да направи при най-малкото повдигане на темата от моя страна освен да се нахвърли ненужно за спорта? Да, и аз го очаквах. :)

Не очаквах, обаче, че ще изпусне леко тона още тук:
Та без излагации и преплитане на елементи, особено когато претендираш да си наясно с терминологията и материята.
Оттам-нататък му отговорях с много плавно намаляваща сериозност, точно както си му е редът. :) Целият останал "филм" е в главата на зрителя. Заедно с второстепенните женски роли, които си създадохте от нищото. Имах приказка само с Рол - и доколкото се разбираме да внимаваме (и двамата!) в приказките занапред - дори тя е приключена.

А сега за всеки случай ще се извиня искрено на всички! :oops: Защото дори внимателното спазване на чуждия тон не ме застрахова от глупости. Рол, извинявай, вече се познаваме достатъчно добре, за да мога да си позволя доволно търпение. Оттук-нататък ще отговарям на евентуални заяждания "подобаващо" само в краен случай и ще се постарая да не ти давам повод за такива. :) Извинявам се и на всички останали. Имайте предвид, моля, изтъквания факт, че никога не съм бил част от тясната групичка. И че лична информация, която за вас е подразбираща се, изобщо не е бивала сведена до знанието ми. Всички изразихте сериозно учудване от подразбраното. Това е защото все пак вече ме познавате лично и подобни тълкования не ви се връзват с човека, който съм. Точно така и стоят нещата. Кълна се, че не съм имал предвид каквото и да е извън конкретната ни свада с Рол. Това е - и извинявайте още веднъж за повода за недоразумение, който необмислено дадох. Моля да се придържате към реалната си представа за човек, както винаги съм правил аз. Форумите, знаете, изкривяват безобразно нещата. :roll:

Ян, имаш Лично. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Apr 21, 2007 12:43 pm

Roland wrote:А ще е най-зле от трите, залагам си главата :)
+1000.

Аз бих щипнал мозъка на Роланд, за да наваксам с аниме-то и да си подобря английския :mrgreen:

Алекс, вече съм СИГУРЕН, че работиш за някаква много тайна агенция, досега се колебаех :wink: . Не мога да разбера откога професията/работата на един човек е чак толкова лична информация. Иначе добре си се опитал да оправши изцепките от вчера.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 12:44 pm

shayhiri wrote:Няма неудобни въпроси. Има неправилно поднесени такива. Ако Рол или някой друг наистина се интересува толкова от лични детайли, да запита учтиво на Лично. Аз ли да ви уча на обноски? :wink:
Защо използваш като аргумент във всеки спор нещо, което ся се оказва толкова лично, че дори не може да се сподели пред хора? Или трябва да си готов да обосновеш подобен "аргумент", или да изглеждаш въздух под налягане, както сега. Не е до тон, спор или квото и да било друго, а до самоуважение. Не можеш да кажеш "еми такава ми е работата, затова разбирам повече от теб", а после на въпроса "ама КАКВА ти е всъщност работата" да отговаряш с "ми то е лично", просто не работи...

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Apr 21, 2007 12:45 pm

Image

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Sat Apr 21, 2007 12:50 pm

Аз таман да предположа, че Шайхири е реинкарнация на Симеон Сакскобургготски, печално известен с това, че каквото и да го попиташ - от "защо отмъкнахте горите" до "обичате ли сладолед", отговаря с "недейте така, не е културно, това са лични работи", ама Ал Дим ме изпреварил с по-добро предположение.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 1:03 pm

Рол, не е аргумент и никога не би могло да бъде. Затова и никога не бих го използвал. Аргументацията винаги трябва да бъде налична в конкретния пост. Както се постарах да направя и сега.

Задълбоченият ми интерес и практика в създаването на истории може да бъде само някакво оправдание за наглед крайни мои мнения по темата. Както наскоро с Илюзиониста. Ти се съгласи изцяло с онова мое мнение. Не защото беше мое (даже въпреки това), а защото съдържаше истина, колкото и крайно да изглеждаше. И защото беше аргументирано.

Ще ви помоля да гледате по този начин на нещата занапред. Отпускайте ми първоначалното право на "странни" мнения по такива теми. След което, ако не са аргументирани, ме изяждайте с парцалите. Личният бекграунд, както казах, не може да бъде аргумент нито "за", нито "против" мнението ми. Погледни своя цитат по-горе и ще се увериш, че ти пръв го намеси.

В моите уста няма да го чуеш повече, дори като псевдо-контрааргумент, както беше в случая. Дийл?

Ал, приличам си, да. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

AlDim
Elder God

Post by AlDim » Sat Apr 21, 2007 1:07 pm

Oбъркал си се нещо. Ти си това:

Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 1:09 pm

Бива. :) Доволен?

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Apr 21, 2007 1:21 pm

Ще се отбия довечер ада позатрия туй онуй аз. Алдиме избягвай да слагаш снимки моля те.

дървен кръст ви купих...

Рол: Нищо няма да триеш, тоя разговор приключи така или иначе. А изначалният топик бездруго е изчерпан докато не излезе поне един от филмите, когато и сам ше си потръгне пак.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 21, 2007 3:12 pm

И най-вероятно в отделни теми. Тая я пуснах само заради анкетата, сравнението между трите и очакванията. И точно в нея е мястото за следния въпрос. Рол, да разбирам, ли че вече съм те убедил, че Уил ще заеме мястото на Дейви Джоунс в края на историята?

Защото при най-малкото споменаване за нещо такова миналата година след двойката всички (и ти в частност) ме гледахте като отровени. А когато сега го изведох като резултат на зададените фактори, ти изведнъж реши, че било супер очевидно. Какво мислиш по конкретния въпрос - и само по него? :)
shayhiri wrote:Дейви Джоунс - Уил - баща му (например)

Предисторията включва саможертвата на Буутстреп (бащата на Бил) в полза на Джак, която довежда до вечно проклятие в свитата на Д.Д.

Развитието включва опитът на Уил да спаси баща си, като при това жертва себе си (играта на зарове) и си навлича вечния гняв на Д.Д., открадвайки ключа за сърцето му.

Развръзката ще видим в трети епизод. При всяко положение, след като тази подистория е придвижена през първите два етапа, тя трябва да бъде завършена удовлетворително. Иначе увисва. Уил трябва да изпълни обещанието си. Баща му трябва да бъде свободен. Дейви Джоунс трябва да "умре". Конфликтът помежду им е ясно очертан, сметките чакат изчистване, пътят трябва да бъде изминат.

Мен ако питате, най-добрата възможна развръзка на горния конфликт поставя Уил на мястото на Дейви Джоунс.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Apr 21, 2007 3:28 pm

Ъъ, тва дори не съм му обърнал внимание. Не, естествено, че нищо такова няма да стане, Уил ще се ожени за Елизабет и ще живеят щастливо :roll: