Guild Wars Teh Game Teh Pleasure
Moderator: Moridin
Ше се тества, за бъзика не че много насъщен 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Ее не си казала, ше се чуем по скайпа се 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Напълно съгласна, по-добре в парти срещу общ 'враг', примерно, отколкото един срещу друг. А и играем различни класове, няма кво да си мерим, в крайна сметка всеки клас си има приложение. Всъщност зелените предметчета са за личен кеф, никога не съм споделяла, че имам такъв, за да ми завиди някой, просто не виждам смисъл. Да не говорим, че на няколкото пъти, когато се е случвало да играем заедно си разпределяме Loot-а. Зелените лъкове отиват я за Коцето, я за Гибли, зелените некро неща идват при мен - Коцето ми изфарми стаф, а Гибли ми даде фокуса, който на НЕЯ й падна в гробницата. СъвсемXellos wrote:факт, само дето форума не е мулти в тоя смисъл. И прееби другарче си е философия кояот гледам да не изповядвам, макар че им разпродвах базите на C&C доста гаднярски в началото докато ме научат в кварталната мрежа
. ма предпочитам си отборно аз ако изобщо излизам извън сингъла.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Много ясно така си дигаме шансовете кат му падне нещо хем скъпо хем безполезно на някой да намаже другия поне. Са ако отбора играемее така срещу други хора мое и да е кеф макар че ме съмнява да е по-яко. Ей ся олиас си кара с зеления жезъл от мойто некро дет зех от коце 

Аз пък днес влязох за малко в пре-сиъринга колкото да си получа подаръка за рождения ден (още един некрид хорсман) и да помогна на един човек да си хване мечка. Много забавно беше, защото мечката по принцип не може да се хване, но хората са се усетили за някакъв трик и ние успяхме да го приложим след малко начално затруднение
Все още се кефя да вървя из зелените поля на Аскалон 

PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Днес беше сравнително скучничко. По стечение на обстоятелствата само посъбрах лайтбрингър точки - обикалях из The Desolation. Ники през тва време се докопа до островите и си взе елитката за еле, Морви я зарязаха играчите, с които беше влязла в парти в мисията Ice caves of sorrow..., а с Коцето Stygian демоните не ни пуснаха камъче този път... Освен това похарчих около 8-9 к за Зед за инсигнии и руни и сега е едно мощно fire еле - добре се справя.
БТВ нека натъртя
на часа -- 1:20ч е, shame on me.
БТВ нека натъртя

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Мааму и Айс кейвс ъф сороу, значи. Точно си намерих някаква група, която се държеше прилично и някакъв каза, че гилдията му била онлайн и да сме се реконектнели, та да минем с тях мисията по-лесно. Обаче аз биейки разни джуджета съм пропуснала диалога и останах сама с някакъв кентавър - чужд герой и два хенча. Та как се прави мисия за 8 от 4-ма, 3-ма от които - НПС-та. Ми никак. Но все пак съм горда, че я избутах до половина...
бтв, мен още повече ме е срам - 1,21 е - въобще пропаднах, пропих се, етц...
бтв, мен още повече ме е срам - 1,21 е - въобще пропаднах, пропих се, етц...

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Borizmeiko
- Misting
thunder, това къде по-точно в найтфола е? ИЗглежда ми като някоя част от Коурна, а пук знам че маргонитските маски падат от Ваби нататък. И акакъв билд изплзваш?thunder wrote:музиката от 300 много подходяща за фармене
5 мин се мъчих да събера на екрана всичко, което падна, ама нъц, запълних инвентара и останаха немалко неща
- Spoiler: show
През уикенда си личи че ще има доста фармене на Лайтбрингър поинтс. Засега съм ранк 2, а ми се иска да вдигна поне до 4. Chain Lightbringer gaze FTW...