Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:31 pm

Elayne wrote:Не разбирам що ми съчувстват, все едно съм неизлечимо болна от смъртоносна болест. Ай сиктир, тва е удоволствие като игрането на която и да е друга игра или примерно гледането на филми.

И ще продължа да си ръся думичките, както ми харесва, след като не са всепризнати обидни епитети! :evil:
Е тва е приказка ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Apr 17, 2007 12:31 pm

И аз съм забелязал някои неща, но както казах нема да коментирам повече, веднъж на няколко дни стига :mrgreen:

бтв всичко е от добри чувства и притеснение :)
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:33 pm

Roland wrote:
Elayne wrote:Веднъж беше и беше 15 :P.

Бтв, не се ли усещаш колко прекаляваш? При все, че изобщо не ти е ясно колко точно и как сме се 'зомбирали'. Забелязала съм (а и самата аз съм го правила преди), че хората, които НЕ играят ММО-та флеймят като луди хората, които играят, лепейки им (на всички) етикетите 'зомбясани' и 'пристрастени'. Е, не всички са така.
Може, ма ти си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Съдиш само по постовете ми, и не живееш с мен, за да ми следиш ежедневието, аз поне не играя от офиса си :evil:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:34 pm

Еее батка карал съм преди кат държах клубче и брууда тамън излезе по 48 часа терор с придремвания. Ся некви 7-8 са ми пряко сили :? . Ма така или иначе си е фън :)

Дима - Земи си тва Хейтърско Агро ;р
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 17, 2007 12:36 pm

Имам спомен, че го правеше...

И аз за всеки съдя само по постовете му, нали? :) А и по времето от денонощието, в което ги поства :twisted:

Ма иначе аз не държа да ви оспамвам топика, та ако искаш, можеш да спреш да се фъчкаш :)
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:38 pm

ОК, който не играе а му се философства да се въздържи моля. Сичко останало трием. така де кат се върна в офиса че трее търча по печатници са.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:39 pm

При все, че ходя на работа = изкарвам самостоятелно някакви пари за лично ползване, ходя на лекции = карам си следването, ходя на спорт = още полезно изгубено време, излизам с вас, за да ви видя и да прекарваме вечери в компания и да ни е приятно, излизам с Никола и т.н. и т.н., просто е адски тъпо да ми се натяква за това в колко часа съм си лягала и колко съм седяла пред играта. 15 часа бяха еднократно - играта е страхотна, заслужава си, освен това като играеш с приятели е безкрайно приятно и увличащо, още повече и напоследък, когато играем и ползваме Скайп и микрофон. На мен поне ми е приятно, не виждам защо трябва да се чувствам виновна за това.

Едит: Симеоне 'фъчкам' е една много брутална дума :). И аз отговарям на неправилни обвинения, не се фъчкам.
Last edited by Elayne on Tue Apr 17, 2007 12:40 pm, edited 1 time in total.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 17, 2007 12:39 pm

Не на админския произвол :)

Дима направила 15 часа... Като го кажем аз или Ксел или Драгън някой друг веднага се намира да каже:
"Аз пък направих еди-колко си повече"

ама идеята за женски пол + цъкане на компа е по-трудносмилаема :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:41 pm

:) И Никола така каза, нещо от сорта на: 'това не е ваша работа, дами'. Бтв, Гибли играе повече от Ян като че ли, а и той сам е казвал. Не знам преди като е била по-зарибена по играта какъв рекорд е правила, но подозирам, че не е малък.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Apr 17, 2007 12:41 pm

Добре, а що топика изведнъж стана обсъждане на Дима?
Не, мое да се обсъди цивилизовано вредата и безобидността на игрите и маниите, ма не виждам що тук.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:43 pm

Който не джитка в тая тема нема работа. За останалите е забранено ;р

Ми поради липса на времеотнемащо вечерите знойно гадже за момента гилдеца си е добро начинание и никой нищо не мое да ми каже ;)
Last edited by Xellos on Tue Apr 17, 2007 12:45 pm, edited 1 time in total.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Apr 17, 2007 12:44 pm

Това е админски произвол... По-скоро който няма да каже нещо по темата, да пише в която тема трябва, а не да си я приватизираме.
Last edited by Morwen on Tue Apr 17, 2007 12:59 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:45 pm

Ооо йес :) само дет съм мод. Аз не приватизирам, обичам си спокойствието обаче доста. Ми немам по-добри безплатни занимания в момента аз поне. Пък и си е кеф мултито под формата на PvE.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 1:18 pm

Аз пък съм си на работа и пиша имейли на клиенти ;), та работа си имам.

А Браги е изключително прав в едно - игрането с компания е адски забавно и приятно.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Tue Apr 17, 2007 1:19 pm

Elayne wrote:... още повече и напоследък, когато играем и ползваме Скайп и микрофон. На мен поне ми е приятно, не виждам защо трябва да се чувствам виновна за това.
Има и по-добър начин - www.goteamspeak.com Това е една от двете програми, които се ползват за гласова комуникация от гилдиите, а и не само. Има няколко българси сървъра, най-популярния е ts.ma3x.net Правите си канал и му слагате парола за да не влиза никой в него освен от гилдията или отбора. Само трябва да си нагласите бутон за push-to-talk, че с voice activation не е особено удобно.