Guild Wars Teh Game Teh Pleasure

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 17, 2007 10:41 am

фарменето е буквално фармене във Stygian Veil :)

аз слагам трапове, а Дима каства Edge of Extinction и още няколко спирита (+малко energy регенерация), едно място не ми стига да го взема тъпия спирит. Може и без Edge, но е по-лесно със :) А ако нещо се обърка докато ги издърпвам към капаните има кой да ме ressurect-не.

Злато от животните не пуска, но има много сини/жълти предмети и някой и друг gemstone (жалко, че точно тези са доста евтини в сравнение с другите).

Едиснтвеният проблем е, че явно всичките жълти предмети и камъни са явно предназначени за Дима и ги пуска само на нея :roll: аз gemstone там видях само като отидох сам...

ама и други места има, където с парти, ще свиркаме :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 11:15 am

Е ше гледам скоро да настигна макар че мене изгелда на брони и прочее ме касае слабо. Предпочитам параметрите да са на макс пък глезенето кат нищо друго не остане ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 11:36 am

Е ние не го правим за броните, аз фарменето на пари го правя с паяците, в DoA само лайтбрингър точки. Можеш да видиш в Уики за какво са и ква е врътката там. Сега като съм трети ранк и взех елитния сигнет :), ще дава 9 енергия (което не е много) на всеки 25 секунди. Бтв ако за всеки ранк увеличава с 5% демиджа върху демоните представям си на 8-ми ранк кво ще е ... 40% повече дмг, а и Гейзът ще е съвсем имба.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Apr 17, 2007 11:49 am

plz без гийк думи!!!!! :shock: :oops: :P
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:03 pm

Ти така и така не джиткаш та трай си или се ограмоти ;р Не че дима не се Улива де ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:06 pm

:) С тва, че казах имба ли се оливам бе?! А на Йоан едно време като го ръсеше под път и над път никой нищо не му казваше, нали :P.

Като ми е интересно и приятно що да не се оливам?
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Apr 17, 2007 12:11 pm

Щото и алкохолът е приятен, особено кат се олееш с него :P

бтв Йоан не съм го чувал да ги ръси такива, а и той си е по-приемлив като гийк, отколкото вие, нормални хора, които моля да не губят ВСЕКИ здрав разум!!!!
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:20 pm

:) Изобщо не сме го загубили, ще те разочаровам, даже по-умна ставам (лол, :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:).

А алкохолът вреди доста по-директно, отколкото една игра... и да, спомням си наскоро пусканото във ВоВ темата (май там беше) видео за онзи умопобъркан дето играе по 16 часа всеки ден, но мисля, тук никой не е достигнал до такъв случай.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Tue Apr 17, 2007 12:22 pm

Освен дето ти лично преди няколко седмици написа, че си ударила 14тия час за деня, имаш предвид? :mrgreen:

Вреди доста по-директно алкохолът физиологически. Психологически вреди даже по-малко от това уж безвредно антипатично зомбясване.

Спирам, за да не правим масакри.
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:24 pm

Веднъж беше и беше 15 :P.

Бтв, не се ли усещаш колко прекаляваш? При все, че изобщо не ти е ясно колко точно и как сме се 'зомбирали'. Забелязала съм (а и самата аз съм го правила преди), че хората, които НЕ играят ММО-та флеймят като луди хората, които играят, лепейки им (на всички) етикетите 'зомбясани' и 'пристрастени'. Е, не всички са така.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Apr 17, 2007 12:26 pm

Мор ти пък къде се вреш отново :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Apr 17, 2007 12:27 pm

Elayne wrote::) С тва, че казах имба ли се оливам бе?! А на Йоан едно време като го ръсеше под път и над път никой нищо не му казваше, нали :P.

Като ми е интересно и приятно що да не се оливам?
Ми като за начало Пъгса е създаден да ръси такива неща и да е kawaii. Ясно че ти е кеф, ма околните като почнат да се споглеждат и да кимат със замислено съчуствие не се сдухвай ;)

Жорка, ЧЕ те модерирам тука, ако ти е много скука мое ти дам trial на GW де - 3 имам тука покрай колекторска да не си голословен ;р тамън мое да пробваш как ше бачка в Вистата :P
Last edited by Xellos on Tue Apr 17, 2007 12:30 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Apr 17, 2007 12:29 pm

Не разбирам що ми съчувстват, все едно съм неизлечимо болна от смъртоносна болест. Ай сиктир, тва е удоволствие като игрането на която и да е друга игра или примерно гледането на филми.

И ще продължа да си ръся думичките, както ми харесва, след като не са всепризнати обидни епитети! :evil:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Apr 17, 2007 12:29 pm

Elayne wrote:Веднъж беше и беше 15 :P.

Бтв, не се ли усещаш колко прекаляваш? При все, че изобщо не ти е ясно колко точно и как сме се 'зомбирали'. Забелязала съм (а и самата аз съм го правила преди), че хората, които НЕ играят ММО-та флеймят като луди хората, които играят, лепейки им (на всички) етикетите 'зомбясани' и 'пристрастени'. Е, не всички са така.
Може, ма ти си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Apr 17, 2007 12:30 pm

Жоро,не помня да пускаше такива коментари като се коментираха магетата и декърсването на мейн-танковете, които бок-ват (или не) рейда...
Ся, някак темата дали хората се оливат от игра е много отделна от тази тук.
Дима, хайде и ти не се засягай чак толкова, никой не е казал, че си зомбясала (едит: ок, Рол току-що, но то е само за да се заяжда). А и да, 15 часа е зомбясване, ма не се брои като е еднократно.
Last edited by Morwen on Tue Apr 17, 2007 12:32 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either