Wolfe / Bakker / Lynch
- Interpreter
- Forsaken
Това очевидно е (полу)омнибусно издание. Поначало са си четири. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз да кажа. Още малко ще искаш да ти ги издадат в Бг и четирите накуп. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Подкрепям напълно, Бард да стоят надалече от Улф, няма нужда повече гаври.
Между другото, за протокола, това което си поръчах е именно това (полу-)омнибусно издание, то затова и излиза на такава прилична цена. Но някъде мернах, че ги имаше и отделно, макар че за мен няма чак такова голямо значение, както вече обсъждахме в една друга тема
Между другото, за протокола, това което си поръчах е именно това (полу-)омнибусно издание, то затова и излиза на такава прилична цена. Но някъде мернах, че ги имаше и отделно, макар че за мен няма чак такова голямо значение, както вече обсъждахме в една друга тема

This signature is not yet rated
-
- Smallfolk
Roland,би ли ми предоставил малко повече информация относно The Prince of Nothing,защото смятам да си я поръчам.Прочетох review-тата,но не добих по-ясна представа относно сюжета и стила на книгата.В Amazon е останало само Hardcover изданието и смятам да го дублирам и с втора част,така че решението относно поръчката е важно и от финансов аспект.Ще съм благодарен за отговор от твоя страна.Чух добри думи и за Gormenghast,та съвсем се обърках и не знам какво да си купя
Last edited by Rand al-Tor on Mon Apr 16, 2007 2:34 pm, edited 1 time in total.
-
- Scholar
Чел ли е някой "Book of the Long Sun"? Май не е на нивото на "Новото слънце"- прочетох 2-3 глави и не грабва с нищо(освен може би с един герой на име Blood, струващ ми се интересен).
Та питам дали не се лъжа и имам нужда от съвет(Струва ли си времето?)- и без това съм се захванал с повече от десет книги на хартия и пет-шест от компютър(Кога да ги изчета?
).
Та питам дали не се лъжа и имам нужда от съвет(Струва ли си времето?)- и без това съм се захванал с повече от десет книги на хартия и пет-шест от компютър(Кога да ги изчета?