Е аз им давам по 2-3 скила само да си имат в менюто та да не се чудят. наредил съм death sworm два вида minians и vampiric gaze-a.
Предпочитам тясна специализация за са.
Meteora си дебна да го пускам лично и то с малък процент на пропускане, а и доволно предсказуеми са им реакцийте. Не като да са ги създали особено умни. Са не говоря за Елитки тъй като съм в началото. Кат стигна до тях ще ги ползвам, ма са ше постим още. Един два глифа имаше за на мига да кастне следващия спел така че метеора може да стане на секундатата да го изтрескам с некрото. Ей оная шибана хидра дет търсихме с Дима два дена. Не ползвам много танка. щото си пускам като щит около мене единия огнен дъжд а тия повечето са програмирани да бегат от дъжда а другия по стрелците наоколо. За ся системата си бачка. За босове особено си карам на поредни liquid flame, , некоя забавяща да не бега, meteor или firestorm x2 и после Flamе че е бърз пък си е 50-60 dmg и не пропуска. А некрото си пълни в тоя момент околностите с миниъни да отвличат внимание докато соске допълва да не остане неопожарено местенце наоколо. Танка си бърка в носа повечето време.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”