Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- Borizmeiko
- Misting
И аз не съм много доволен от последния епизод на Призън Брейк-ът. Прекалено бързо се движиха нещата според мене. Особенно госпожца Танкреди как се озова на тази лодка не ми е ясно. Или пък как Скофилд си купи дрога да шантажира ФБР-ецът. ДА не говоря за Крипи Лукинг Олд Гай. Ядосах се малко и когато Тибаг почна да вика и да се умолява на Подозрително Изглеждащ Тип # 99.
Не съм съгласен обаче със този панамски затвор. Това килии, надзиратели, храна...няма такива екстри в Панама явно. (то даже в България ги има...) Ама няма как, ще се чака до есента за трети сезон.
Не съм съгласен обаче със този панамски затвор. Това килии, надзиратели, храна...няма такива екстри в Панама явно. (то даже в България ги има...) Ама няма как, ще се чака до есента за трети сезон.
Не ща, скипвам го мощно. Ерик Робъртс ми е достатъчно, че беше натресен като гаден (оу ем джи - сърпрайз) в Хироус.Roland wrote:Т.е. да разбирам, че не щеш да участваш в екшън с Ерик Робъртс по Диема 2 от 11:30 сутринта? Сниман в Плевен?Muad_Dib wrote:Имах предвид, че искам снимка с Ти Бег, шитфейс.![]()
![]()
Абе 4400 до къде го докараха?
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”