Уважавах го, но откакто премина на Олд Трафорд вече не е така. И Рууни ме кефеше, но като играеше в Евертън.Moridin wrote:Не че нещо ма да наричаш Едвин ван дер Саар, дето играе от близо 15 години, "вратарчето на Манчестър" е доста смеличко ;р
Шампионската лига
Moderator: Moridin
- Lord Annorion
- Scholar
Sig by me
Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.
Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.
т.е. си просто поредното хейтърче на най-великия английски клуб за 90те години, така ли?Lord Annorion wrote:Уважавах го, но откакто премина на Олд Трафорд вече не е така. И Рууни ме кефеше, но като играеше в Евертън.Moridin wrote:Не че нещо ма да наричаш Едвин ван дер Саар, дето играе от близо 15 години, "вратарчето на Манчестър" е доста смеличко ;рА Касиляс беше най-добрият преди няколко години. Реал съсипа много футболисти.
- Lord Annorion
- Scholar
Не точно. Преди години започнахме с приятели да се шегуваме с любимите ни отбори, както следва Италия-Англия и Рома-Манчестър. След време шегите станаха нападки и така лека полека започнах да възприемам Англия и Манчестър като... ЦСКА(аз съм от Сините).
Да не останете с погрешни впечатления. Не мразя ЦСКА. Те не са виновни, че са леви в краката. Както Манчестър не са виновни, че мениджърът им се погрижи да разкара добрите им играчи.
Да не останете с погрешни впечатления. Не мразя ЦСКА. Те не са виновни, че са леви в краката. Както Манчестър не са виновни, че мениджърът им се погрижи да разкара добрите им играчи.
Sig by me
Точно пък Ван дер Сар си се представя отлично в Манчестър, особено в сравнение с няколкото клоуна, които се изредиха преди него на вратата след напускането на Шмайхел (Бартез и т.н.).
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Да, така е.
Тогава се получи доста куриозно - до финала стигнаха Аякс с още неизвестните Овермарс, Клуйверт, Райцигер, Давидс и т.н., и Милан, който тамън беше останал без звезди и един Савичевич ги извлачи еднолично до финала...
Тогава се получи доста куриозно - до финала стигнаха Аякс с още неизвестните Овермарс, Клуйверт, Райцигер, Давидс и т.н., и Милан, който тамън беше останал без звезди и един Савичевич ги извлачи еднолично до финала...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Lord Annorion
- Scholar
Ами какво да кажа...
Истината е, че сами си го направихме. По-скоро Дони ни го направи. Чудя се как ще спи тази вечер. Този мач Рома играха по-зле и от Манчестър миналият път. Само Тоти игра като хората, но можеше и по-добре. За съжаление това е играта и трябва да има губещи. Това за жалост беше Рома. Гадно ми е заради загубата, но какво да се прави. Всъщност се гордея с отбора, че стигна дотук. Играта им до преди този мач напълно ме задоволява, че и отгоре. Ще чакаме до другата година и ще се молим да се представим добре до края на сезона в Италия.
П.С. Този мач ми напомни как Левски паднаха заради няколко вратарски грешки. Ако не се лъжа Вердер беше отборът, който ни разби тогава.
Истината е, че сами си го направихме. По-скоро Дони ни го направи. Чудя се как ще спи тази вечер. Този мач Рома играха по-зле и от Манчестър миналият път. Само Тоти игра като хората, но можеше и по-добре. За съжаление това е играта и трябва да има губещи. Това за жалост беше Рома. Гадно ми е заради загубата, но какво да се прави. Всъщност се гордея с отбора, че стигна дотук. Играта им до преди този мач напълно ме задоволява, че и отгоре. Ще чакаме до другата година и ще се молим да се представим добре до края на сезона в Италия.
П.С. Този мач ми напомни как Левски паднаха заради няколко вратарски грешки. Ако не се лъжа Вердер беше отборът, който ни разби тогава.
Sig by me