Upcoming Movies
Moderator: Moridin
- Amos Trask
- Aes Sedai
Робърт Дауни е добър актьор. Един от най-добрите. Може да се превъплъти във всичко. Вярно, не прилича на рисувания Тони Старк, но това не пречи да е убедителен в ролята.Roland wrote:Бла, Робърт Дауни ИЗОБЩО не е Тони СтаркТони Старк трябва да го играе мексиканец...
А The Dude може да е офлайн напоследък, обаче и той е сред най-добрите.

Feel the summer!
Е, сега - за мен Indiana Jones си остава еталон в приключенското кино. Аз не очаквам някаква невероятна актьорска игра или кинематографични достойноства, просто добро забавление и интересна история. Лично според мен, този жанр в последните години съвсем западна, което е много жалко. Единствените що-годе сносни опити са двете Мумии (с Брендън Фрейзър), и първият "Карибски Пирати" - вторият и третият са по-скоро пиратско фентъзи, отколкото чисто приключенски филми.Roland wrote:Риджойсвам, риджойсвамВече имам причина да го гледам тоя филм
Иначе напълно споделям скептицизма, и аз не знам как Хари Форд на тези години ще може да играе Индиана Джоунс, но да видим, защото никой друг не се е засилил да прави нещо по въпроса.
This signature is not yet rated
- Amos Trask
- Aes Sedai
Предлагам да не бързаме да оплакваме нероден Петко, а да изчакаме да видим филма.Roland wrote:Не, има много други. И бтв Дауни е добър, но изобщо не съм съгласен, че може да изиграе всичко и ПО НИКАКЪВ НАЧИН не съм съгласен, че ще изиграе добре Старк. Старк е двуметров милионер-плейбой, баси, дори на ниво глас не го докарва Дауни.

Инди ще го видим, не е лесно да възкресиш франчайз след почти 20 години, пък и Спилбърг вече не е това, което беше. Но се съмнявам, че ще има човек, който няма да отиде да гледа филма.

Feel the summer!
- PrivateRaio
- Misting
Не бързайте да се отчайвате. Не е много удачно сравнение, но вижте кво направиха с Бонд. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Все още смятам, че Шон Конъри would've nailed it! 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
СУпер за Бланшет, дори да се окаже глупаво и ненужно продължение, ще й се изкефим както си трябва.
За Дауни - наистина след Призрачен Ездач не могат да ме грабнат с имена за йекшън филм/комикс филм. Особено след последния Бонд, преди който Крейг всички не знаехме кой (почти). Неизвестният (пак почти) джерард бътлър горе-долу се справи с ролята си.
Иначе чисто за спорт и в духа на нормалната ми житейска комуникация със Симеон дори рийл лайф искам да кажа, че Старк не е два метра. Иначе си е милионер-плейбой. Без костюма не е.
И бтв Инди не е еталон за приключенско кино. Той Е приключенското кино, поне за мен. Трите му части ще си останат със статута на първите три Стар Уорс-а, независимо колко продължения ще се направят. Но дано видим Инди пак и то скоро.
За Дауни - наистина след Призрачен Ездач не могат да ме грабнат с имена за йекшън филм/комикс филм. Особено след последния Бонд, преди който Крейг всички не знаехме кой (почти). Неизвестният (пак почти) джерард бътлър горе-долу се справи с ролята си.
Иначе чисто за спорт и в духа на нормалната ми житейска комуникация със Симеон дори рийл лайф искам да кажа, че Старк не е два метра. Иначе си е милионер-плейбой. Без костюма не е.
И бтв Инди не е еталон за приключенско кино. Той Е приключенското кино, поне за мен. Трите му части ще си останат със статута на първите три Стар Уорс-а, независимо колко продължения ще се направят. Но дано видим Инди пак и то скоро.