Лоооооооооооол, с власт без пари ще можеш най-много с някоя като мен да се уредиш.The Dragon wrote:Властта - това е имаето на играта![]()
Пълен цирк! :)
Moderator: Moridin
- The Dragon
- Elder God
Властта много лесно се конвертира в пари когато ти потрябва. Питай всеки монополист. Обратното не е вярно.Amelia wrote:Лоооооооооооол, с власт без пари ще можеш най-много с някоя като мен да се уредиш.The Dragon wrote:Властта - това е имаето на играта![]()
![]()
![]()
@Baya - пролет е, момичета из София почнаха да се разопаковат, как очакваш да е тестостерона. Пък и жените са наточени от 300
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.
Бурка му се вика. Мога да ти предложа буркини (кръстоска между бурка и бикини), някой беше пускал линк.
http://mondo-canuckistani.blogspot.com/ ... rkini.html
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- BaYa
- Forsaken
Буахахахахахахаха!!!! Аз го пуснах, но беше по-скоро за охлаждане не запалени тестостеррони въображения!Morwen wrote:Бурка му се вика. Мога да ти предложа буркини (кръстоска между бурка и бикини), някой беше пускал линк.
Иначе, Марфе, не знам дали неразпаковането ти има повече общо с горене или със срам, но не трябва така!!! Помни че имаш нужда от добра дозичка витамин Д!
Явно съм от най-закърнелите еманципатки (за задните прашки няма да давам подробности да не стане някоя беля, че сте още младички и ще ми е ужасно съвестно!!!
Драгън-еее, ще ме извиниш ама след година четене на форума, хич не минава че било заради разпаковката на мацките!
Last edited by BaYa on Thu Mar 29, 2007 4:48 pm, edited 1 time in total.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
- The Dragon
- Elder God
Дай подробности деBaYa wrote: Явно съм от най-закърнелите еманципатки (за задните прашки няма да давам подробности да не му се пръсне на някой сърцето, че сте още младички и ще ми е ужасно съвестно!!!)
![]()
Драгън-еее, ще ме извиниш ама след година четене на форума, хич не минава че било заради разпаковката на мацките!(Някак не минава да учиш гявола на гяволии, ако разбираш какво искам да кажа!!
)
Е никой не е казал, че е само заради разопаковането. Просто това е капката преляла Асуанския Язовир
Ти стискай палци за една двумесечна командировка в Москва да ми се отвори парашута - че естествено русите българки намаляха, а рускините държат фронта.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.