Впрочем, Никола, Милър и за мене е много посредствен. Просто е напипал най-масовия куулнес, дето най-много се котира

Сигурно си гледал "Сатирикон", Фелини се придържа стриктно по книгата, кадрите спират там където текста прекъсва. Няма да е честно да кажа, че ако исках така да ми прекъсва съм щял сам да си прочета книгата...Demandred wrote:Аман от това оправдание вече. "Филмът е като комикс, затова има тия и тия слабости, които всъщност въобще не са слабости, защото е правен като комикс". Все пак комиксите и киното са съвсем различни неща. Ако искам комикс, ще си купя комикс.
Мор, извинявай, но аз очевидно целенасочено отказвам да споря с Морвчо. С твърде основателната причина, че мненията ни за филма не се разминават. А не с някакви лични мотиви, макар че и така се връзва.Moridin wrote:Алекс, престани моля те да си търсиш поводи за спор и да се хващаш за думи. Ясно е като бял ден, че не сте на едно мнение, за кво трябва да се цикли.
Морвчо, по-спокойноСамо се поддаваш на дразнене ;р
Благодаря, че зае моята позиция още в следващия абзац.Moridin wrote:Бтв не виждам проблем с това човек да крещи СПАРТА и да се кефи бясно на филма, и същевременно да осъзнава, че бил не най-успешното филмово есе или квото още беше. Аз лично съм точно така![]()
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Имаме нов защитник на Прохода!simple_stupid wrote:Трябва да кажа, че така наречените "хейтъри" ми стават все по-симпатични. Те определено се опитват да се въплатят в ролята на Ксеркса, смазващи с триметровото си интелектуално и естетическо превъзходство, богове нямащи кръв, единственото което искат е да се поклоним и да кажем "Е, да те това нашето в случая, е тъпа, накъсана и нелогична комиксова адаптация, която няма никакви естетически и филмови достойнства."
Е да, ама на мен ми хареса. И дори гърбав изрод, интелектуално безпомощен, неможещ вдигне достойно естетическия щит в защита на Царството, няма да предам прохода на интелектуалстващи безсмъртници.![]()
Не го знаете, но от трите долара в цената на един комикс, до издателството стига само един. Останалото е за дистрибуторите. Значи приходите от Спайди комикси за Марвъл миналия месец възлизат на $ 260 000. Внушително.AMAZING SPIDER-MAN #538 CW* $2.99 MAR 142,956
SENSATIONAL SPIDER-MAN #35 $2.99 MAR 59,423
SPIDER-MAN REIGN #3 (Of 4) $3.99 MAR 46,050
SPIDER-MAN LOVES MARY JANE #15 $2.99 MAR 6,121
SPIDER-MAN & POWER PACK #4 (Of 4) $2.99 MAR 5,605
Аз, такова, комикси не чета, но наистина ли в тях по принцип тези неща липсват? Наречете ме игнорамус, но аз си въобразявах, че поне някакъве сюжет и наченки на мотивация на героите се предполага да има, а то йок. Направо благо ми стана на душата, че не чета такива неща.Според мен проблемът ви е, че не гледате на филма като на комикс. Дори и Ксеркс си беше на мястото, дори и прасето с белйдовете, ако се замислите. Всяка една сцена си беше на точното място и беше направена все едно е нарисувана на хартия. Това, мисля е причината, че нямаше някакви подробности като сюжет, свързаност на сцените, причини героите да правят това което правят и така нататък.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 2 guests