Секъф сериал тука мама

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Mar 25, 2007 10:59 pm

Новият ЛОСТ беше страхотен, маса неща се случиха като за един епизод, особено историята с ЛОК, който принципно много си обичам беше готина....

Роум беше на ниво както обикновено (само дето Гаро ме разочарова, че не бил особено точен исторически...).

Призън Брейк слава Богу скоро ще свърши, стискайте дружно палци ДА НЯМА ДРУГ СЕЗОН, за да остане на високо място в класацията ми:).

И за накрая най-якото - Батълстар Галактика сезон 3 свършва УТРЕ, предпоследният епизод беше просто страхотен (може би съвсееем мъничко неправдоподобен, но на фона на 12тина смукателни епизода от 3ти сезон....). Последният епизод на трети сезон утре определено го чакам с огромен интерес.

Beric
Paragon

Post by Beric » Sun Mar 25, 2007 11:15 pm

Още миналата седмица обявиха трети сезон на Призъна :)

http://www.tv.com/prison-break/show/316 ... k=gumballs

Така като гледам идеята за трети е всички простаци да са в Панамски затвор, което може да се окаже забавно. Представям си братята, Сукре, Махоун, Теди и Белик в обща килия. Сигурно ще е голям купон :D Зависи кой ще оцелее в последните две серии де.

О първи Април почва - The Tudors - сериал за младия Хенри 8ми. Е няма да е като Рим, ама рекламите ми хванаха окото.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 12:14 am

Beric wrote:Още миналата седмица обявиха трети сезон на Призъна :)

http://www.tv.com/prison-break/show/316 ... k=gumballs

Така като гледам идеята за трети е всички простаци да са в Панамски затвор, което може да се окаже забавно. Представям си братята, Сукре, Махоун, Теди и Белик в обща килия. Сигурно ще е голям купон :D Зависи кой ще оцелее в последните две серии де.

О първи Април почва - The Tudors - сериал за младия Хенри 8ми. Е няма да е като Рим, ама рекламите ми хванаха окото.

е не баси тъпнята, думи нямам....Толкова жесток сериал....Размазан в стената на дивия комерс и продълженията тип "латиноамериканска сапунка".....

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 2:12 pm

Току-що изгледах последния епизод на Батълстар Галактика....засега. Баси малоумието беше. Напук на първите два що-годе сносни сезона в трети сезон 20 серии си беше чисто водене за носа и една купчина филъри, в които се случи едно голямо НИЩО. Сезонът (почти) свършва където започна...Едно от сигурно двете основни неща, дето се случиха даже в последната сцена се оказва, че не се е случило...

Искрено ми писна от това да СКАПВАТ хубави сериали заради комерс и жажда за още бълвани на конвейер серии (заради високия рейтинг). По схемата от трети сезон сериалът може да продължи и 20 сезона като бози като Стар Трек....

В Роум ми остава надеждата.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 2:17 pm

Наречи Стар Трек боза още веднъж и ще натикам стадо бесни пепелянки в крачолите ти!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Стар Трек принципно не се предоплага да им някакъв край, там всяка серия общо взето си е сама за себе си - случват им се различни приключени и от теб се иска само да се разположиш удобно и да съпреживяваш срещата с фаренгите например! Но сериали, които имат за цел да достигнат до финала на някаква история, а продъжлават сезони и сезони, години и години, поколения и поколения - е това го не трая! Призън брейк се превърна в по-елитна версия на "Дързост и красота" ебаси :(
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 2:42 pm

Стар Трек си е бозица и то стабилна - това си е мое мнение, не ангажирам никой с него. От това, което съм гледал ме кефи само Дъ Некст Дженерейшън и то само заради героите.

Якото на Батълстар-а беше, че се отличава от стереотипа на "нърди-сериал-в-кораб-където-има-32527различни-тъпо-изглеждащи-раси-и всеки-епизод-е-за-себе-си". И задължително членовете на екипажа на кораба са от различни раси и ние трябва да съпреживяваме "междурасовите" ТМ им проблеми... И Стар Трек, и вавилон 5 са по тази скучна формула и са като правени по калъп, за това ги презирам. Просто вече няма никво развитие, а мен това ме влечеше да го гледам преди.

Призън Брейка се развива с темпо, което е на светлинни години от латино-сериалчетата, независимо, че сюжетно вече е такъв... :roll:

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Mar 26, 2007 3:04 pm

Muad_Dib wrote:
Якото на Батълстар-а беше, че се отличава от стереотипа на "нърди-сериал-в-кораб-където-има-32527различни-тъпо-изглеждащи-раси-и всеки-епизод-е-за-себе-си". И задължително членовете на екипажа на кораба са от различни раси и ние трябва да съпреживяваме "междурасовите" ТМ им проблеми... И Стар Трек, и вавилон 5 са по тази скучна формула и са като правени по калъп, за това ги презирам. Просто вече няма никво развитие, а мен това ме влечеше да го гледам преди.
Смешник. Гледал ли си поне Вавилон 5, както трябва? Щото ако беше щеше да знаеш, че е много далеч от тази формула и не случайно е смятан за един от най-добрите, ако не и най-добрия sci-fi сериал.

Престани най-сетне с тия крайни изказвания и говорене наизуст.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 3:18 pm

Аз наистина нямам търпение да излезе новия Вавилон 5!

Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 3:23 pm

Гледал съм го по телевизията като го даваха и то достатъчно време. Да наистина, там не става въпрос за кораб, а за станция...чутовна е разликата определено.

Пак казвам, че това си е мое мнение - сериалите тип Стар Трек и Вавилон 5 в личната ми класация на периодичните забавления са някъде между Наруто и Блийч... :roll:. Галактиката ме кефеше, защото има само една друга "раса" и няма н на брой различни такива с променена "глава" както е в стар трек и вавилон 5.

Моля те въздържай се от определения тип "смешник". Ти като "бащицата" на форума най-малко трябва да си позволяваш директно да обиждаш някой, защото има различно мнение от твоето. Просто е тъпо.

Е след тоя твой пост искрено ми се иска да изоставя целия "конструктивен" маниер....Откъде накъде аз ще пиша по половин страница пост, за да обясня, след което ти можеш да напишеш просто смешник и толкоз? Защо и аз пък да не почна да се държа пак така, че и тази тема да отиде в тоалетната??? Писна ми от предубеденост в тоя форум, ти случайно да си ми светил на главата, че да знаеш дали съм гледал Вавилон 5? Да си ме познавал въобще като съм го гледал по ПРО7, защото по първа не го дадоха целия??? Откъде накъде решаваш, че някой е смешник и ти имаш право директно да обидиш вместо да аргументираш собствената си теза? Може би наистина за човек, който обича сай-фай сериалът би бил качествен. Аз обаче не обичам особено много и точно заради това само Галактиката ме грабна.

Жив и здрав.

Bat Garo Still Rots
Moderator

Post by Bat Garo Still Rots » Mon Mar 26, 2007 4:17 pm

А и РИМ свърши :cry:
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 4:20 pm

А пък докато направят "Песен за огън и лед" Мартин ще довърши поредицата :(

Уук.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Mar 26, 2007 4:27 pm

А дано не си права, Марфа:(.

Рим определено свърши, краят ще ви е леко не на място, ако не си спомняте едно особено важно събитие в една палатка в Египет от първи сезон.

Със смесени чувства съм. Страхотен сериал си беше, но ръшнаха края на втори сезон за огромно мое съжаление. Съвсем скопойно можеше да си е 12 серии, краят на историята на двамата ни любимци можеше да е много по-подробен и приятен. Някак си 10 серии са прекалено малко за сериал с такъв мащаб, нищо, че една серия е по половин час. Просто като свърши и много те е яд, че вече го няма...Въпреки тези резерви - за мен по-силния от двата сезона.

едит по поста на Дима: е ако е в Панамски затвор ще е адски тъпо продължение-преповторение...
Last edited by Muad_Dib on Mon Mar 26, 2007 4:29 pm, edited 1 time in total.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 26, 2007 4:27 pm

На мен пък Стар Трек ми харесва, защото си е sci-fi и за мен лично си е класика. Гледам си го с кеф и не толкова съпреживявам, колкото с любопитство гледам какво ново е хрумнало на сценаристите. Снощната серийка примерно ми беше интересна - безтелесни форми на живот, силно напред в еволюционното си равнище правят експерименти с един вирус на базата на радиация върху телесни форми на живот. И в общи линии изпозаразиха екипажа (сериозно двама от членовете му), които си умряха в крайна сметка... :roll:.

Вавилон 5 не съм го гледала, нищо не мога да кажа, но пък с удоволствие бих му хвърлила един поглед.

Галактиката също не съм я гледала - за нея важи същото.

Марфе, на Призън Брейкът темпото наистина е невероятно, тоя сериал направо 'тича' или поне такова усещане създава като го гледаш. А това, че ще има 3-ти сезон наистина е тъпо и разочароващо :(. Дано поне поддържат добрите сценарийни хрумки и обрати, че да не избозее, дотук е супер.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 4:43 pm

Елейн, ама ония дето ги огътаха, Хошито и Трип, извънземните после ги възкресиха:)

Уук.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Mon Mar 26, 2007 4:50 pm

Да де, да, гледах :). Просто беше любопитно, когато умряха :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around