Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 26, 2007 9:32 am

shayhiri wrote:За надъхване. Радвам се, че ти е харесал. С кого го гледахте, ако не е тайна?

Скитнико, разбирам да не бяхме предупредили за всичко споменато. Защо отиваш на филм като знаеш, че няма да ти хареса? За едното хейтене? :lol:
Ми не ме надъхаха, да ти кажа, само ме отегчиха с патоса си. С Волкос и още някакви негови приятели, които не познавам.
Е, как да не го гледа скитника като така го надъхвахте 40 страници? :twisted: А това, че вие сте го предупредили не прави минусите на филма по-малки някак.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Mar 26, 2007 10:07 am

And you can't dance with a devil on your back...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Mon Mar 26, 2007 10:16 am

Признавам си, закъснях да се включа навреме, а обещах!

Тук е моментът да ревнем и едно

СПАРТААААААААА!!!

за спартанките! Може да е странно, че идва от мен, а може би не толкова... ама... хубави тея спартанки, ей!!! А какви хубави мъже раждат, малиииииии!!!

Филмът си беше точно каквото чаках и исках! Хъс, бой, хубави лица, реплики, които те карат да се усмихваш, зрелище и... абе верно сякаш валяха тези мъже:))) За телата нищо няма да кажа... то си е само да се види.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 26, 2007 10:22 am

Бе, не че нещо, ма не може на един качествен филм главното му достойнство да са плочките по коремите на героите, мисля, че това говори достатъчно...
I don't wanna die

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Mar 26, 2007 10:28 am

Главното достойнство на една качествена баня също не са плочките. Но ако са хубави, помага. :idea:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 10:28 am

Да, говори, че е ПРОМЕНИЛ КИНОТО ЗАВИНАГИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

не съм прочел "хейтърското" мнение, ще го прочета след известно време вероятно, и ше се посмея (още първия абзац - с историческата недостоверност - МЕ ПРЕВИ от смях) ама лейтър :)

Морви, време е да разбереш, че в света има нужда от ПАТОС И МНОГО КАПС ЛОК от време на време :) За фъна ъф ит, нали разбираш ;)
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 10:33 am

Мммммммммх. Мне. Стимулиращо не. Не и когато не отговаря на настоящото ми психо-емоционално състояние на безвъзвратна депресираност. Светът има нужда от черни облаци, светкавици, готически замък с вампир в него, който поразително прилича на Сефирот, скърцащи врати, тиха музика, баня с душ и полупрозрачна завеса, кротко тичкащи под пълната луна върколаци и ОМАЦАНА С КРЪВ РЕЗАЧКА!!! :evil: От т'ва има нужда светът! Айсиктир!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 10:35 am

Дай му го, мари ;р Аз му давам Капс Лока :mrgreen:
This is it. Ground zero.

simple_stupid
Sorcerer

Post by simple_stupid » Mon Mar 26, 2007 10:38 am

Основното достойнство на филма е, че е Филм със сърце.

Дори тези, които не го харесват, не остават безразлични. Дори сред представителите на най-интелигентното и застрашително намаляващо малцинство "над средното ниво" филма успява да запали нещо в сърчицата им... за да се облекчат те простират хейтърски фермани.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 26, 2007 10:39 am

Мор, къде и ти барабар с мъжете, още не си видял толкова капс лок, колкото Никола и Алекс ползват за лека сутрешна загрявка...
I don't wanna die

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 10:46 am

Ми ползвам го с вкус :mrgreen:

Прочетох мнението на НайтУондърър. Изначално не го разбрах. Пич, ти какво очакваше от тоя филм? Това твойто е меко казано "отидох, за да го нахейтя". Каква логика, къф сюжет, кви пет лева? Това е комикс, още известен като не твърде свързани картинки с яки надъхващи реплики?

Намешването на история, фентъзи и гротеска било много лошо, ужасно лошо, нетърпимо? Says you :) От трейлъра, който ТОЛКОВА ти е харесал, че чак да отпуснеш петдесет стотни оценка за него, барем да ги беше мернал тия неща, а?

Сериозно, като ше хейтиш, поне обвинявай филма, че се е провалил там, където някой изобщо е очаквал да блести. Не го обвинявай, че блести точно с това, което си е поставил за цел. А просто не го гледай.

Шийш.

И не бой се, никой не е загубил спомени за историята от това, че някой я е извратил свободно ;) Затова му викат изкуство бтв. Реализмът като концепция са го изоставили доста отдавна. Или Слоновете на Дали ОЛИЦЕТВОРЯВАТ биологическата достоверност.

Боже боже...

п.с. Морв, не съм видял Алекс да ползва много капс-лок, освен в "спарта" :)
This is it. Ground zero.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 10:49 am

Дали е ръб, а ако тоз филм е изкуство, аз съм диамантена нокторезачка! :evil: От Дали и т'ва бе, Пикасо, получавам халюцинации и сънувам кошмари :(

Освен т'ва баба ти е негър! :evil:

Уук.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Mon Mar 26, 2007 10:55 am

Не е бтв, имам снимка.

Ако и поизбелена :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Mar 26, 2007 10:57 am

Мор, това не е комикс, това би трябвало да е филм. Така че може да бъде критикуван на тема сюжет. То и Бързи и яростни 2 се очакваше да е малоумен, но това прави ли го по-добър? Това, че 300 се очаква да има почти отрицателно количество сюжет, прави ли го повече? И не, не е проблемът в историческата недостоверност, а във всеобхватната такава - физическа, логическа и т.н. Просто се примирете, че филмът е страхотен като визия и издиша като сюжет. Ако това беше направено с 10 пъти по-малко пари щеше да е епично смешно, но заради гледката е просто епично.
I don't wanna die

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Mar 26, 2007 10:57 am

И мойта не е :neutral: Дали в такъв случай не се оказваме роднини?! :?

Уук.