Хъх... ами сигурно си наясно, че форумът на Цитаделата два пъти стана жертва на атаки от хакери. Та след вторият път вече имахме форум, чийто адрес не се даваше на всеки, за да се избегне трето изтриване на постовете.inkheart wrote:За какъв ВИП форум иде реч
Някои интересни статии за РОБЪРТ СТАНЕК
- Lord Annorion
 - Scholar

Sig by me
Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.
						Light thinks it travels faster than anything, but it is wrong. No matter how fast light travels, it always finds the darkness has got there first, and is waiting for it.
- Lord Annorion
 - Scholar

- JaimeLannister
 - Forsaken

Стига го яжте сега. Преди да знаехме, че е възможно Станек да съществува, никой не би го допуснал. Идва някъв (надявам се не Спарки), казва: ей вижте кво ново фентъзи е излязло (не се уточнява как) - никой не би си помислил одма, че е творба на болен илитерат. Stanek has to be experienced to be believed. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Да, избори има там, където се сменят властимащите. А тука сме абсолютна монархияMoridin wrote:Арута е, но ениуей
Не идват избори, диктатурата на Рольо е явна и без такива ;р
Просто браузех сутринта стари темиОчаквайте скоро да пускам носталгични линкове, намерих една гениална, ма са брой трее се праи ;р
And you can't dance with a devil on your back...
						Ъ-ъ, като в Цитаделата?  
 Или пропускам нещо?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
На това съм разчитал винаги. (Но пак ме е страх от бан, де.) 
  Конституционна монархия, значи, за да бъдем по-точни.