Frank Miller's 300
Мерси, Морв. Хубаво щеше да е да дойдеш и ти. Аз си казах за филма - когато кажете. Аз съм си до Мола.
Така че Мор остава да каже.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Аз съм за 17, разбрах, че и на Ланис й е удобен тоя час. След това, ако сме много ХАЙ, може да мръднем и до митинга, който според очакванията на самата Морви ТЪКМО ще е почнал 
Има ли някой все пак освен споменатите дотук, който има мерак?
Ако не, да го фиксваме...
аз сега ще звънна на Киллуа да я питам тя дали мжое тогава

Има ли някой все пак освен споменатите дотук, който има мерак?
Ако не, да го фиксваме...
аз сега ще звънна на Киллуа да я питам тя дали мжое тогава

This is it. Ground zero.
Митингите посмукват здраво, изключая такива тип "Превземане на Бастилията". За кино може и да не ме домързи ако кажете най сетне некъф конкретен час 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Вярвам, че втория път ще ми се сторят повече. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.