Spam and the City
Moderator: Moridin
- BaYa
- Forsaken
Хехе, да започнa от приятното: Честита ви пролет!! Ние тук я отпразнувахме ... с най-якият снеговълеж на цялата тая зима (пък и част от миналата)!Morwen wrote:Това с дърветата е много хубаво. А вчера на път към нас видях някакво ниско дърво, което имаше кремави цветове големи колкото юмрука ми, много бях впечатлена.
И честита първа пролет:)

По въпроса за дръвчетата, истината е че нещастната акация беше точно между всички камионови писти които комюникират северна с централна Африка! Жал ми е за сегашното мателно дръвче, но в интерес на истината е доооста яко (това е от преди време, де)! А за алкохол, Шариата предвижда 100 камшичени удара, само дет бай Муамар се прави на по-католик от папата, както казват тука! Аз предлагам 100 камшита по топките му, ама лично за него (имам и още мнооооооооого чакащи в списъка, та мога да отстъпя задачата на доброволка. Марфи?!?!?!?!

Относно обръщенията, ядивните още разбирам, ама има някои за луд смях!!!

Corw: Shar-Peiчетата се изглаждат с годините!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Майката му отказала да се грижи за него и сега 3-месечното бяло мече живее при един от гледачите в берлинския зоопарк (Zoo-Berlin.de), който го храни с биберон и му пуска песните на Елвис Пресли. Майка му - 20-годишна циркова мечка от бившата ГДР, изоставила двете си новородени и второто починало. Защитници на животните обаче твърдят, че в такива случаи малките трябва да бъдат умъртвени, за да не стават зависими от човека.

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
Това изби рибата направо. Мечето е като Спартак - по-добре мъртво, но не и роб (на човека)!Morwen wrote:Майката му отказала да се грижи за него и сега 3-месечното бяло мече живее при един от гледачите в берлинския зоопарк (Zoo-Berlin.de), който го храни с биберон и му пуска песните на Елвис Пресли. Майка му - 20-годишна циркова мечка от бившата ГДР, изоставила двете си новородени и второто починало. Защитници на животните обаче твърдят, че в такива случаи малките трябва да бъдат умъртвени, за да не стават зависими от човека.![]()
![]()

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
- BaYa
- Forsaken
Ооо, Марфе, не се притеснявай, само злорадстват! Хич не си крайна! Ти си умствено дораснал човек!
Горките меченца! Да им такова онаковата и на защитниците на природата!!!
Пък говорейки за белички, да ви пусна нещо от най-известият ни бивш съгражданин (за съжаление почина от старост на 24/11/2003, на 39 годинки)!
http://www.annaboye.com/imagenes/copinieve/copito1.jpg
Да видите къф убав мъжага беше обаче!!!

Горките меченца! Да им такова онаковата и на защитниците на природата!!!

Пък говорейки за белички, да ви пусна нещо от най-известият ни бивш съгражданин (за съжаление почина от старост на 24/11/2003, на 39 годинки)!

http://www.annaboye.com/imagenes/copinieve/copito1.jpg
Да видите къф убав мъжага беше обаче!!!

Luxury is a matter of having options!!!

Moridin-Dzen style

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=74493
С 2 думи. На премиерата на Сони в Лондон се редят 100на човека от сутринта. По някое време излиза някъв и вика:
"Вие сте баси феновете. На ви по една 47 инчова плазма с кабели щот и ние от Сони сме пичове.
" 
С 2 думи. На премиерата на Сони в Лондон се редят 100на човека от сутринта. По някое време излиза някъв и вика:
"Вие сте баси феновете. На ви по една 47 инчова плазма с кабели щот и ние от Сони сме пичове.

I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
http://automediapro.com/index.php?optio ... 6&Itemid=1
Летящи мотоциклети.
Летящи мотоциклети.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...