Frank Miller's 300
Няма такова нещо: казах ви, че на предпремиерата бях в най-голямата зала - и беше претъпкана.
Не се чу и звук целия филм. Което всъщност може и да не е толкова добре, но факт.
Не се чу и звук целия филм. Което всъщност може и да не е толкова добре, но факт.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Колкото по-рано, толкоз по-добре. Тъкмо ще се надъхаме за митинга.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Moridin
- Global Moderator
Не мога, на лекции съм до 3.
Кажете кога ше ходим на филм, пък по него ше мислим митинга. Примерно какво, 6 на филма? Имаше ли от 6 прожекция?
едит: аа т.е. вие искате първо на филм после на митинг? ми.. мое от 5 филма тогава, пък в 7 на митинг.. ма ше е мн студено вече..
знам ли
Кажете кога ше ходим на филм, пък по него ше мислим митинга. Примерно какво, 6 на филма? Имаше ли от 6 прожекция?
едит: аа т.е. вие искате първо на филм после на митинг? ми.. мое от 5 филма тогава, пък в 7 на митинг.. ма ше е мн студено вече..
знам ли
This is it. Ground zero.
- Moridin
- Global Moderator
Ми аз предпочитам първо на митинг
На филма ще съм с Киллуа, тя ще се умори да ходи, ще й е студено, аз ше кавалерствам и така, няма да митингувам много, щото Киллуа ми е по-важна от викането срещу птичките в парка
а пък тя не е по митинги и така.
Ако сме първо на митинг, ше повикаме половин час и ще си ходим на топло в Мола, както си е редно.

Ако сме първо на митинг, ше повикаме половин час и ще си ходим на топло в Мола, както си е редно.
This is it. Ground zero.