Само внимавай като отлепяш лекопласта. Иначе - кола мацка.The Dragon wrote:Това с котката е велико! Специално ще си взема една с тази цел!
Spam and the City
Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- The Dragon
- Elder God
Чиста работа.
Сигурен съм, че ще й хареса.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
дааа култова е котката. абсолютен стоик 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Не не е, по добре да се довършват милостиво.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- BaYa
- Forsaken
Аз, аз, аз, аз, аз, аз!!! Аз съм доброволка да те довърша милостиво (та и мило ще е ако трябва)!! Но само тебе, понеже си ти! Даже имам и начина: Voy a acabar contigo igual que una cucaracha! Te voy a matar a polvos!!!Xellos wrote:Не не е, по добре да се довършват милостиво.

Останалите, също ще ви довърша, но болезнено и дъъъъъъъълго! За туй че само планирате как да тормозите горките животинки!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Е нали няма да ме гушкаш преди тва
За предпочитане е мачкането на хлебарки ;рр и котки
.

;p Пингвина е супер як, ма все пак не бих изпаднал до там да го гуша.
Ае стиа спам

Ае стиа спам