А репликите за некс дженърейшъна и прочие са смешни видимо от километри. Иначе, филмът наистина е един ... трейлър, та, може и тва да се приеме за нещо ново

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Несъм и казвал кой е;). Само живот и здраве да се успокоя, че ми върви/не върви год ъф уар-а и обещавам една-две странички благо ревю в отделна тема:).Corwin wrote:Само на мен ли ми е интересно кой е този филм който толкова е харесал на Муад'диб или просто е споменато някъде и аз съм го пропуснал?
Иначе за 300 - точно каквото се очакваше. Смятам че ще го гледам с удоволствие.
Никола, тази тема беше за филма. Това, че ти с извесна помощ я превърна е "дай хейтърс" тема не е моя грешка. А така наречения ти сарказъм си е чист спам. А и как все пост фактум се оказва, че всичките реплики, дето отиват твърде далеч са сарказъм/майтап/ебавка...Muad_Dib wrote:Изречението за най-великия филм евър мейд и т.н. си беше абсолютен сарказъм, на които Симича и Миленчето като добри хейтърчета се "хванаха". Всеки от вас (тях) ме познава лично или по-точно - имал е възможността да води нормален конструктивен разговор с мен, за да знае, че може да се хайпвам като пич, но много често съм и умишлено саркастичен (до такава степен, че според Симето в интернет съм друг човек, с който той не би искал въобще да общува). Ясно е, че 300 не е и няма да бъде крайъгълен камък на седмото изкуство.
Ясно е също така, че 30те страници "възхвала" са всъщност главно един мощен спор на тема "трябва ли да оставим ПРИЯТЕЛИТЕ си да се хайпват на каквото си искат или трябва да влезем и да им осерем темата".
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests