За такова нещо и аз бих се разфенбойствал из форумите!Ambartanen wrote: зомбита
Особено с Брус Кeмбъл в ролята на Леонидас

Добре, дигам се и отивам още сега, от 20:15, на твоя отговорност.Amelia wrote:Начи кфо? На мен не ми вярваш?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
А, добре.AlDim wrote:Ти си просто поредният рандъм форумен фенбой, когото взимам на подбив.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ем, за нещастие аз очаквах доста повече (главно от визията на филма) и останах разочарован. Иначе никога не съм отричал, че филмът има и добрите си моменти (мен например майтапа с ябълката и възпитанието ме разби), макар че като се замисля се чувствах леко прецакан та не съм ги и споменавалshayhiri wrote: В заключение: "300" е точно толкова революционен, колкото знаехме, че ще е. Непременно го гледайте на кино (веднъж), дори да не одобрявате посоката, в която е ръчнал, но имайте предвид горните предупреждения, за да не се разочаровате.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 29 guests