Second Life
Moderator: AlDim
- Armagedon4o
- Commoner
... и сносни възможности за 3D моделиране 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Re: Second Life
Хич не искам да се заяждам. Ама тая игра да не е правена с 3Ди енджина на 3D Sex Villa

Еее то за лъскане енджин не трее
. Ако не си пробвал хентайския вариант препоръчвам 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
нема лошо, ма са им малко опциите на тия игри.