Ето и Рол почна да скандира!Roland wrote:Frank Miller's 300

Какво повече мога да искам от живота?!

SPA-RTAAAA
П.П.: Утре е денят.
Ето и Рол почна да скандира!Roland wrote:Frank Miller's 300
SPA-RTAAAA
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Аз по случая съм остро в НАЙ, мое да додете след филма да опнем по някой лют кючек.shayhiri wrote:
П.П.: Утре е денят.
Чудесен пример: http://imdb.com/name/nm0340485/Аз сым чувала някои негри да говорят с глас кат на Ксеркс бтв.
Верно, експлодиращият петрол е яко фентъзи. И го мятат с възгласи "Соо-рю-кен!"sharakiri wrote:И за огнените бомби.
Тук изразът е "благодарение на", драги.каквото е останало от нея след намесата на Херодот
Ами ръждясала ми е паметта с възраста, но пак ми просветва от една страна описание във нечии хроники за това как Архимед подпалва морската вода за да защити Атина от нечия си флота (ме повня, бабе, коя). А от друга ми се мярка нещо за Родоския Колос (поправете ме, че си превеждам от испански), който е изливал течен огън върху корабите коита са опитвали да влезнат без разрешение в пристанището им??AlDim wrote: Верно, експлодиращият петрол е яко фентъзи. И го мятат с възгласи "Соо-рю-кен!"
От това наистина може да стане гениална комедияinkheart wrote:Понякога е по-добре да не четеш какво се пише из изнернета. В момента върви слух, че се прави и продължение по 300 където те се завръщали като зомбитаThey denied in hell and come back
Brilliant
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 27 guests