Някои интересни статии за РОБЪРТ СТАНЕК
Е, малко трудно ще излезеш с подобно оправдание, тъй като ако не искаше да сравняваш двамата писатели, нямаше изобщо да споменаваш за Толкин в тема, посветена на Станек, не мислиш ли? Не искам да се задълбавам, ама някак си е наивно да очакваш, че никой няма да реагира, ако изведнъж изпраскаш твърдение как Толкин не е идеален писател (с които съм съгласен, все пак е бил просто професор по древни езици), след редица критики към Станек. Оценявам правото ти на собсвен избор, ама може би е най-добре да не засягаме Толкин в тази тема изобщо, как мислиш?
This signature is not yet rated
- Freddy Krueger
- Adept
А ето новината и за всички останали фенове на Станек (доста многобройни след историческото художествено четене):

Само не мога да разбера защо трябва да издава чужда серия, когато той е най-добрият. Хващам бас, че тоя Майк Канино всъщност е друг Станчин псевдоним!Робърт Станек започва нова серия
Author: Darth Sparhawk
Date: 12.03.2007
Робърт Станек, бестелъровия автор на "Хрониките на Мъгливото Минало" ще започне нова серия книги за най-малките: деца между 3 и 8 години. Тя се казва BUGVILLE CRITTERS състои от забавни приказки за различни буби и буболечета, които Станек е разказвал на собствените си деца. Именно те са го окуражили да издаде историйките, които се чакат по-късно тази година в книжен и аудио-формат. Не е известно дали и как ще се отрази това на планираните продължения за сагата за Мъгливото Минало (Ruin Mist - Dawn of Ages), но пък е известно, че издателството на Станек, Reagent Press ще пусне нова фентъзи серия, "The Book of Sorrows" на Mike Canino, която самия Робърт нарича "богата и силна".

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Рекламата, която направих, вече работи. 

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Честно да ти кажа, че на са чак толкова малко колкото си мислиш. Относно въпросният Канино, хм и аз имма съмнение, че е Станек под псевдоним. Но какво толковаshayhiri wrote:А ето новината и за всички останали фенове на Станек (доста многобройни след историческото художествено четене):
Само не мога да разбера защо трябва да издава чужда серия, когато той е най-добрият. Хващам бас, че тоя Майк Канино всъщност е друг Станчин псевдоним!Робърт Станек започва нова серия
Author: Darth Sparhawk
Date: 12.03.2007
Робърт Станек, бестелъровия автор на "Хрониките на Мъгливото Минало" ще започне нова серия книги за най-малките: деца между 3 и 8 години. Тя се казва BUGVILLE CRITTERS състои от забавни приказки за различни буби и буболечета, които Станек е разказвал на собствените си деца. Именно те са го окуражили да издаде историйките, които се чакат по-късно тази година в книжен и аудио-формат. Не е известно дали и как ще се отрази това на планираните продължения за сагата за Мъгливото Минало (Ruin Mist - Dawn of Ages), но пък е известно, че издателството на Станек, Reagent Press ще пусне нова фентъзи серия, "The Book of Sorrows" на Mike Canino, която самия Робърт нарича "богата и силна".

- PrivateRaio
- Misting
Яя чакай малко Рио... Точно в тази тема съм задавал един въпрос някъде към 20 пъти. Мисля, че ще е уместно да ти го задам и на теб.
Откъде разбра, че книгите на Станек са Лоши? Чете ли ги, или се афектира от всеобщото мнение тука.
И баси тряя ли секи път кано излезне новина за Станек да се дискутира по десет страници...
Откъде разбра, че книгите на Станек са Лоши? Чете ли ги, или се афектира от всеобщото мнение тука.
И баси тряя ли секи път кано излезне новина за Станек да се дискутира по десет страници...
- PrivateRaio
- Misting
Аха, и ти вместо да се абстрахираш от общото мнение смяташ да вървиш като кон с капаци и да правиш каквото ти се каже =) Гуд Лък ДенPrivateRaio wrote:точно за това питам? общото мнение е, че не става и затова аз подхождам със съмнение към въпросният Станек. И затова, аджеба, питам за някоя книжка дето се е харесала на повечко хора, та и аз да я прочета.
И не че има значение, но е Райоех да бях в Рио
Са няма да правя инвайт на цитаделата, ама ела в нашия форум. ЩЕ се очудиш колко почитатели има
Last edited by inkheart on Wed Mar 14, 2007 12:58 pm, edited 1 time in total.
Няма такава. Говорим си за нещо, което в литературата е по-зле, отколкото е късният Уве Бол в киното. Не става въпрос за Брукс или Едингс, които се харесват на някои, а на други - не. Иде реч за абсолютна келвинова нула, за която трябва да си със синдром на Даун, за да я харесваш. Или поне за да имаш нещо общо с автора.PrivateRaio wrote:точно за това питам? общото мнение е, че не става и затова аз подхождам със съмнение към въпросният Станек. И затова, аджеба, питам за някоя книжка дето се е харесала на повечко хора, та и аз да я прочета.
И не че има значение, но е Райоех да бях в Рио
And you can't dance with a devil on your back...
- PrivateRaio
- Misting