Между другото 300 вече не е в IMDb Top 250.
Frank Miller's 300
- Amos Trask
- Aes Sedai
Каквото виждам, си е за мен.
Просто пуснах трейлъра. Който е забранен до 18, както и филма, имай предвид.
За ИМДБ 250 ще те оставя да си говориш с братята. Аз само ще ти кажа, че мястото на филма е точно там.
Ето и цяла петминутна сцена, братя (ако не издържате вече):
http://thatvideosite.com/video/4057
Няма спойлери, както и в целия филм, но ще ви заболи.
За ИМДБ 250 ще те оставя да си говориш с братята. Аз само ще ти кажа, че мястото на филма е точно там.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Amos Trask
- Aes Sedai
- Amos Trask
- Aes Sedai
Не знам къде е мястото на филма, ма твойто е в превъзпитателен център за рецидивисти...shayhiri wrote:Каквото виждам, си е за мен.Просто пуснах трейлъра. Който е забранен до 18, както и филма, имай предвид.
And you can't dance with a devil on your back...
Тъй като рядко повтарям грешките си, цитираният от теб рецидив едва ли е такава. 
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Обаче винаги може да се пробва нещо ново.
Кво ше кажете да се насвиним като прасета преди премиерата?
(Алкохол, нали, нищо повече.) И без кой знае кви ексцесии, просто ей така да влезем в тона на филма и да се потопим тотално в зрелището.
Аз поне ше съм изсмукал бутилка хубаво вино.
Е ти няма ли да дойдеш?
И кога ще разберете най-сетне, че на такъв филм точно това е правилното и очакваното поведение?
И кога ще разберете най-сетне, че на такъв филм точно това е правилното и очакваното поведение?
Ако си три годишен олигофрен вероятно е нормалното.shayhiri wrote: И кога ще разберете най-сетне, че на такъв филм точно това е правилното и очакваното поведение?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
По-скоро, ако си 15-25 годишен нърд, който отива на премиерата с пластмасов меч и след филма рита с крясъци боклукчийските кофи - съдейки по оплакванията по форумите. 
Иначе, честито на всички братя!
(И на останалите!) Както и очаквах, и за огромна изненада на повечето фенчета
, 300 е избил персите още в премиерния си ден. Близо 30мил.! Това означава, че за уикенда може да изкара близо 100мил, което беше смятано за абсолютно невъзможно за пролетна премиера и за забранен за непълнолетни филм, камо ли и двете.
Имайте предвид, че недоразумението Ерагон изкара 72мил. всичко на всичко.
Ето защо държа толкова на този филм. Защото предпочитам да гледам неговото продължение вместо Ерагон2. А вие?
Това и ще стане. При това положение продължението на 300 е 100% сигурно (а името Ерагон, надявам се, няма да чуя повече). Да се надяваме и че ще е първопроходният филм на цяло течение. Филми като Властелина, уви, очевидно са по силите само на Джаксън и дълго време ще е така. Тъй че точно 300 в качеството си на ЛОТР Лайт е голямата надежда в този момент.
Иначе, честито на всички братя!
Имайте предвид, че недоразумението Ерагон изкара 72мил. всичко на всичко.
Това и ще стане. При това положение продължението на 300 е 100% сигурно (а името Ерагон, надявам се, няма да чуя повече). Да се надяваме и че ще е първопроходният филм на цяло течение. Филми като Властелина, уви, очевидно са по силите само на Джаксън и дълго време ще е така. Тъй че точно 300 в качеството си на ЛОТР Лайт е голямата надежда в този момент.