Oscars 2007
ТИ спомена кинжалите, не аз. В отговора си към МЕН, не към Жоро.
Та така, нещо не схващам, какъв ти е проблемът? Това, че ти казах, че нищо не си разбрал от този филм? Което не само е често употребявана линия от самия теб (нещо не е толкова забавно, когато някой го каже на теб обаче...) ами в случая е и вярно?
Та така, нещо не схващам, какъв ти е проблемът? Това, че ти казах, че нищо не си разбрал от този филм? Което не само е често употребявана линия от самия теб (нещо не е толкова забавно, когато някой го каже на теб обаче...) ами в случая е и вярно?
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
Проблемът ми е, че при мен тая реплика в общия случай е начало на дълъг пост обосновка, а при теб - единственото, което успяваш да кажешGhibli wrote:ТИ спомена кинжалите, не аз. В отговора си към МЕН, не към Жоро.

And you can't dance with a devil on your back...
А защо не отидем дружно на "Банкетът" другия петък и да преценим на място? Не е толкова добър колкото (не)обсъжданите тук, не е и последния Жан Имоу ("Проклятието на златното цвете", дано и той дойде скоро), но:
- е от същата лига (само че хонгконгски)
- има заплетен сюжет ("Хамлет"
)
- има и тупалки (хвърчалки?)
- и е с Жан Зъй!!!
Определено щеше да ми е най-важният филм този месец, пък и чак до Пиратите, ако не беше "300".
Айде. Повод за умиряване.
И кеф.
- е от същата лига (само че хонгконгски)
- има заплетен сюжет ("Хамлет"

- има и тупалки (хвърчалки?)
- и е с Жан Зъй!!!
Определено щеше да ми е най-важният филм този месец, пък и чак до Пиратите, ако не беше "300".
Айде. Повод за умиряване.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Поздрав на всички (и на Морви специално
) с това:
http://radioblogclub.com/open/101075/ta ... he%20World
"Една от най-прекрасните музики някога", която както и много други прекрасни неща, идва точно от "Герой".

http://radioblogclub.com/open/101075/ta ... he%20World
"Една от най-прекрасните музики някога", която както и много други прекрасни неща, идва точно от "Герой".

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Но Жан Зъй най-малкото е много по-млада, както стана ясно и в "Гейшата".
Останалото е въпрос на вкус.
Ше я гледаме и нея бе. Ама Банкетът идва първи.

Ше я гледаме и нея бе. Ама Банкетът идва първи.

Е, беше ясно, че нея ще дадеш на пример.
Много се радвам, че хората толкова я харесват (ако е така). Така не се чувствам гузно, че за мен е просто леличка. Това, разбира се, не касае таланта й - ей ги Лолова и Мутафова. 
Интересно, че е само година по-възрастна от Гонг Ли. Верно на китайките хич не им личат.

Интересно, че е само година по-възрастна от Гонг Ли. Верно на китайките хич не им личат.

За талант нищо не съм написала, хайде не пускай намеци. Споделих само, че тя (за мен, а подозирам и че за доста хора) е аватар за зряла женствена красота и СЕКСАПИЛ, жената е изкусително красива.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Е, ако беше по-млада и от Жан Зъй, можеше и да ме заинтригуваш, донякъде.