Oscars 2007

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 07, 2007 11:55 am

Roland wrote:Дръжки :) Големите емоции, дето ги има в Герой. Поантата поне в него е да видим колко шаренко и естетичничко може да се заснеме и как хвърчат :)
Толкова си го и разбрал :twisted:
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 07, 2007 11:58 am

Тъй си е, мен елементарни чикийки кат филмите на Антониони и Бергман ми харесват само :) Стойностно и дълбоко изкуство като Герой и Кинжалите е куайт бийонд ми...
And you can't dance with a devil on your back...

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 07, 2007 12:02 pm

Oф, от Герой до Кинжалите е като от Хонконг до някое китайско селце. И все пак именно визията и това как се съчетава със сцените (не дори толкова със сюжета, а просто с конкретните сцени) е това, което прави Герой много добър. Докато при кинжалите визията беше самоцелно красивичка, нали, ма без особен смисъл.
Last edited by Morwen on Wed Mar 07, 2007 12:24 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 07, 2007 12:04 pm

Morwen wrote:Oф, от Герой до Кинжалите е като от Хонконг до някое китайско селце. И все пак именно визията и това как се съчетава със сцените (не дори толкова със сюжета, а просросто с конкретните сцени) е това, което прави Герой много добър. Докато при кинжалите визията беше самоцелно красивичка, наи, ма без особен смисъл.
Морви, без да се обиждаш, ама и ти толкова си го разбрала втория филм :twisted:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 07, 2007 12:06 pm

Гибли, тва почна да става грубо, да не говорим, че е почти толкова аргумент, колкото "тъп си, затова не ти е харесал". В смисъл, ако аз кажа, че явно толкоз ти е капацитетът, че такива филми да те впечатляват, дали няма да ти стане малко кофти?

Морв, в основата си филмите са напълно еднакви. Просто при Герой е постигната естетиката, а при Кинжалите е станала шарена цапаница. Но концептуална разлика между двете няма.
Last edited by Roland on Wed Mar 07, 2007 12:06 pm, edited 1 time in total.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 07, 2007 12:06 pm

Рол, аз точно това казвам. Обаче именно естетиката успява да направи от Герой Филм.
I don't wanna die

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Mar 07, 2007 12:33 pm

Roland wrote:Гибли, тва почна да става грубо, да не говорим, че е почти толкова аргумент, колкото "тъп си, затова не ти е харесал". В смисъл, ако аз кажа, че явно толкоз ти е капацитетът, че такива филми да те впечатляват, дали няма да ти стане малко кофти?

Морв, в основата си филмите са напълно еднакви. Просто при Герой е постигната естетиката, а при Кинжалите е станала шарена цапаница. Но концептуална разлика между двете няма.
Начинът по който пишеш просто предизвиква такива реакции :lol:

По темата, личното ми мнение е че нито ти, нито Морви сте схванали за какво иде реч в Кинжалите. Като махнем обичайните за азиатското кино кунг-фу схватки, основната тема на филма беше любовта :) Ся знаем, че бидейки юбер цинични такива филми просто не ги разбирате, така че живи и здрави...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 07, 2007 12:39 pm

Roland wrote:Гибли, тва почна да става грубо, да не говорим, че е почти толкова аргумент, колкото "тъп си, затова не ти е харесал". В смисъл, ако аз кажа, че явно толкоз ти е капацитетът, че такива филми да те впечатляват, дали няма да ти стане малко кофти?
Просто си позволих да използвам твой начин на изказване (провери си някой произволно избран спор с Дем примерно) :)
Имаше си тема (изводът от която беше, че аз се отказвам да се опитвам да ви убеждавам в нещо, което не разбирате), да не спамим тук.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 07, 2007 12:42 pm

A мойто лично мнение е, че се впечатлявате от евтина шаренийка, така че викам да престанем да споделяме лични мнения, за да не се изпокараме. И разбира се не е ли това просто прекрасно оправдание да почнем да определяме кой колко разбирал филмите - "ми и ти така правиш"...

По повод темата за любовта - тя е тема и на филмчетата на Дисни, ма не сме бутнали Cars за велико кино, което някой си не разбрал, нали?
Last edited by Roland on Wed Mar 07, 2007 12:42 pm, edited 1 time in total.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 07, 2007 12:42 pm

Ян, викаш аз бидейки юбер цинична? Мислех, че се познаваме някак :( :( :( Напълно ясно ми е каква е основната тема, това не пречи да смятам, че филмът е чудесна приказка, но не е някакъв шедьовър. Докато Герой, бидейки приказка си беше своего рода шедьовър.
Last edited by Morwen on Wed Mar 07, 2007 1:11 pm, edited 1 time in total.
I don't wanna die

Yan
Site Admin

Post by Yan » Wed Mar 07, 2007 12:45 pm

Roland wrote: По повод темата за любовта - тя е тема и на филмчетата на Дисни, ма не сме бутнали Cars за велико кино, което някой си не разбрал, нали?
Мдам и щом тръгваш да ги сравняваш, сам си отговаряш колко си ги разбрал филмите...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 07, 2007 12:45 pm

Ами и на мен ми е обидно да ми тикате в лицето презрителните си мнения за нещо, което харесвам и съм се опитала да ви обясня защо, а вие отказвате да разберете. Изпросихте си забележката ми, сори :twisted:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Mar 07, 2007 12:45 pm

Сравнявам им темите, не тях :) Ма толкова си ми разбрал поста. :lol:

Гиб, какво точно съм ти тикал в лицето? Говорех си с Жоро, не с теб. ТИ се намеси в разговора да ми обясняваш как нищо не разбирам.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Mar 07, 2007 12:47 pm

Е, ок, на нас пък ние обидно да ни тикат в лицата мненията си за нас, които все смятахме, че са различни... :( Аз се разкарвам от темата заедно с цинизма си, простете.
I don't wanna die

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Mar 07, 2007 12:52 pm

Рол: без да ми е целта да съм груба, ако разговорът ти беше само с Жоро, щеше да е по ICQ. Не виждам защо да не се намеся при положение, че сме във форума.

Морви: не се цупи :twisted: