А за героите сигурно не си успял да байнднеш принц Кин - и аз не го взех

И не можах да си намеря третия скрол за iron palm

Бе ще се преиграва явно.
Moderator: AlDim
Ясно, само дето накрая ми липсваха два слота от 9те възможни (3те отстрани са ясни, тях ги има човек 100%) - единият е именно Дет'с Хенд, другият трябва да е Родерик според мен, накрая му дават историята като превъртиш като зъл.Beric wrote:Изненадата си беше добра.
А за героите сигурно не си успял да байнднеш принц Кин - и аз не го взех![]()
И не можах да си намеря третия скрол за iron palm![]()
Бе ще се преиграва явно.
Тва за лошо ли го възприемаш ?The Dragon wrote:Не знам, ама като играеш с женски персонаж ПАК можеш да свалиш SilverFox!
Аз нямам идея, какво толко има да й оплюват на играта. Общо зето лично на мен ми изпълни сички очаквания, че имаше и доста забаван и могъщт булет тайм като добавка. Просто въпроса беш, че квото и да избере човек се е яко. Аз в тва лошо не виждамMuad_Dib wrote: За мен една от най-незаслужено оплютите игри в последно време.
Е все пак не се забравяай, има си доста трески за дялане. РПГ с 3 статистики и без предмети все пак....Мен главно атмосферата ме грабна.Pugsley wrote:Аз нямам идея, какво толко има да й оплюват на играта. Общо зето лично на мен ми изпълни сички очаквания, че имаше и доста забаван и могъщт булет тайм като добавка. Просто въпроса беш, че квото и да избере човек се е яко. Аз в тва лошо не виждамMuad_Dib wrote: За мен една от най-незаслужено оплютите игри в последно време.
Muad_Dib wrote: РПГ с 3 статистики и без предмети все пак....Мен главно атмосферата ме грабна.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest