Това е най-невероятно зле аргументираното мнение пълно с най-голям брой безмислени заяждания, което някога ще прочета по мой адрес. Искрено щастлив от факта си го запазвам в архива:). Евала, Армагедън, мерси. Тичкай да си играеш Ултимата, тука си готовarmageddon wrote:Ми то мнението ми за ToEE е очевидно - че е най добрата DnD игра именно заради битките ...
Това, че ти не си си прочел домашното и съответно не знаеш че Geneforge (онова което си написал като транскрипция е смехотворно, впрочем заглавието е комбинация от gene като ген и forge като пещ) е смятана за много добра игра от изключително много хора, които за разлика от теб разбират много повече от CRPGs, и са си направили труда да играят игрите, вместо да плюят че графиката била на ниво отпреди 20 години - графиката може и наистина да е оттогава, но пък геймплея, света, атмосферата и историята са на светлинни години от игрите излезлите в последните поне 3 години. Лично твой проблем си е че за теб компютърните ролевите игри се изчерпват само със mainstream заглавията, разчитащи единствено на графиката си и прекалено многото hype. Факт е, че последните са крайно разочароващи за ужасно много стари фенове на RPGтата, които се обръщат все повече и повече към инди такивата, които се правят от фенове за фенове. Но ти като си задоволен от помиите, които ти се поднасят, играй си ги в крайна сметка.
А твърдението ти за пачовете и модовете е, меко казано, несериозно, и смятам да го подмина като малка гара.

p.s. Баси дори и в 20те достойни за споменаване РПГ-та последните 9-10 години имало мейнстрийм и лийт-пичове-играещи-игри-рисувани-на-windows-paint, какво става с този свят

п.п.с. Интересно ми е дали "революционния" Джийнфордж (чек и на двете думички транскрипцията дето си ги написал, душко:) ) като геймплей и история е на светлинни години от дори проект за нов майнсуийпър на Байоуеър/Блек Айл....