Baldur's Gate...
Moderator: AlDim
Няма какво да си кривим душата, Тройка имаха невероятни ИДЕИ, но дори живота им да зависи от това не можеха да ги реализират --- АБСОЛЮТНО ВСЯКА тяхна игра в първоначалния си вариант е ТОЛКОВА бъгава, че е практически неиграема.
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
Съгласен съм с Ян, уви. Все пак хората от Тойка са основния екип зад Фолаут, и Арканум е добре замислено РПГ, но просто му липсват финалните "полировки", които да го направят велика игра. Аз лично се изкефих на вселената и историята, но балансът силно ме издразни - примерно малко след средата на играта моя магьосник взе disintegration, и от там нататък битките станаха просто скучни - нищо не можеше да ми се опре. Всъщност последните няколко куеста по главната сюжетна линия ги минах на юруш, просто защото ми беше писналo да играя и исках само да видя какво ще стане накрая.
Elves dig rocket launchers.
1во - това е тема за БГ1, не за бъгавия Арканум.Delegat wrote:Би ли престанал с глупостите? Имам предвид Арканум. И не ме дразни на тая тема че не знаеш какво ще те сполетиMuad_Dib wrote: Не, не е, тя е почти неизползваем игрален продукт с оригинална вселена и нищо повече. Игрите на Black Isle i Bioware Са СВЕЩЕНИ, няма нищо общо.
2ро - Въздържай се от неконструктивни заяждания, още повече се орезиляваш сам.
По оффтопика за последно: Bloodlines мен лично ме впечатли на максимум и играта все още е едно от най-великите репеге-та, разбира се не Байоуеър материал, но просто светът и клановете са нещо, което трябва да се ИЗПИТА! За бъговете й споменахме вече, Драгън беше най-конкретен.
Хората правят пачове за бъговете. БГ1 бтв също имаше някви бъгове. Че не трябва да има принципно - не трябва. А за небалансираноста - ху гивс а фак. Наистина маг със харм дето е първо ниво не може да го спре нищо, но в крайна сметка това е сингъл плейър игра и се играе за удоволствие и чувства а не за да направиш Най Якото Копеле На Света. 100 пъти по-яко е да си направиш герой, който е наблъскан с каризма и бюти и прави каквото си иска или механик със много троуинг и гранати...
А и все пак не смятам, че и в ДНД то има чак такъв баланс...
А и все пак не смятам, че и в ДНД то има чак такъв баланс...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
И на мен не ми е ясно какви са толкова бъговете в Арканум? Не помня дали съм го пачвал но си беше ок. Може Вампира да е бил недовършен, но Арканум си е ок. Е някой рецепти не бяха съвсем ок, но си имаше пачове. А за БГ също има пач и то важен. Както и за 2-ката. За ХР поне със сигурност. Та хайде не мрънкайте срещу Арканума толкова 

DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
- Moridin
- Global Moderator
Значи първо пачовете за ХП не са пачове в истинския смисъл на думата, щото ХП го НЕМАШЕ по време на разработката, та некак не е съвсем същото
дано да не бъркам много хронологията ;р
Иначе не съм играл нит Арканум, нит Блъдлайнс (на мен тя ми тръгна на некви черни квадратчета, но мое да е било заради слабото ми видео тогава), но си е факт, че бъгове, които правят играта неиграема, просто са недопустими. Са и Тормента имаше оня мемъри бъг, дето влачеше яко след известно време, но го оправиха почти с излизането на играта доколкото си спомням
А и Тормент имаше ИСТОРИЯТА, братче. НИКОГА ЕВЪР не съм чул НИЩИЧКО за историята на Арканум. Никой не я бута сред великите сюжети. Така че не я изкарвай за супер сингъл-плейър експириънса. Всички оценяваме, че е оригинална, това е много хубаво, но не е всичко. При Биоуер и Блек Айл (мир на праха им) празно НЕМА.
е.. айсуинддейлите са спорни

Иначе не съм играл нит Арканум, нит Блъдлайнс (на мен тя ми тръгна на некви черни квадратчета, но мое да е било заради слабото ми видео тогава), но си е факт, че бъгове, които правят играта неиграема, просто са недопустими. Са и Тормента имаше оня мемъри бъг, дето влачеше яко след известно време, но го оправиха почти с излизането на играта доколкото си спомням

А и Тормент имаше ИСТОРИЯТА, братче. НИКОГА ЕВЪР не съм чул НИЩИЧКО за историята на Арканум. Никой не я бута сред великите сюжети. Така че не я изкарвай за супер сингъл-плейър експириънса. Всички оценяваме, че е оригинална, това е много хубаво, но не е всичко. При Биоуер и Блек Айл (мир на праха им) празно НЕМА.
е.. айсуинддейлите са спорни

This is it. Ground zero.