Morwen wrote:И опашки, виещи се надолу по ескалаторите на мола?
Какво?Ам, ти очакваш да трябва да стоиш цяла вечер, за да купиш билети ли? Сигурно половин час преди прожекцията ще са свършили, но не виждам какъв е проблемът просто билетите да се купят предишния ден.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Morwen wrote:А ако целият месец е продаден? И има билети само в Чешкия център с дублаж на словашки?Какво? Къв половин час бе, аланкоолу, къв предишен ден, кви 6 лева? Ами ако цялата седмица е продадена още преди да е почнала, Zeus forbid! Тогава кво?
Аз говорех относително сериозно, извинявай.Morwen wrote:А ако целият месец е продаден? И има билети само в Чешкия център с дублаж на словашки?Какво? Къв половин час бе, аланкоолу, къв предишен ден, кви 6 лева? Ами ако цялата седмица е продадена още преди да е почнала, Zeus forbid! Тогава кво?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ти луд ли си след 5....Аз ще отида рано сутринта в петък, не се притеснявайте, братлета. Петък вечер ако не сме на 300 на най-перфектните места (ще цитирам леля Вили) - "ще си удара гъзо у тавана". Аз не съм на работа така че се мятам смело за каузата и за братството!DELgado wrote:Е точно на словашки няма да го гледам .![]()
Иначе по темата ще трябва да се организираме и един да отиде за билетите, аз мога след 5 примерно да ходя да взема билети.
Muad_Dib wrote: ЕЛАТЕ МИ СТОТИЦИ, ХЕЙТЪРЧЕТА! - Каза той и насочи рейлгъна в безкрая, погледна аленото небе, хвърли фаса и се усмихна съвсееем лекичко, едва доловимо.
A behind-the-scenes look at this epic film based on Frank Miller's graphic novel about the 300 Spartans who fought the ancient Greek Battle of Thermopylae. With Gerard Butler.
RAFO, както обича да казва Робърт Джорданshayhiri wrote:А-а-ааааааааааа! Нищо не отбирам от торенти! Как да го гледам това?
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests