Frank Miller's 300

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 2:36 pm

:lol: :lol: :lol: Съмнявам се, че ще има повече от половин пълна зала, ама тва нас не ни грее особено, нали :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 01, 2007 2:39 pm

Morwen wrote:И опашки, виещи се надолу по ескалаторите на мола?
:lol: :lol:.... :shock: Това изобщо не го предвидих, честно! :( :roll:

Ам, ти очакваш да трябва да стоиш цяла вечер, за да купиш билети ли? Сигурно половин час преди прожекцията ще са свършили, но не виждам какъв е проблемът просто билетите да се купят предишния ден.
Какво? :shock: Къв половин час бе, аланкоолу, къв предишен ден, кви 6 лева? Ами ако цялата седмица е продадена още преди да е почнала, Zeus forbid! Тогава кво?

Илейн, не знам какво да ти кажа освен... дано си права. :roll:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Thu Mar 01, 2007 2:44 pm

Какво? Къв половин час бе, аланкоолу, къв предишен ден, кви 6 лева? Ами ако цялата седмица е продадена още преди да е почнала, Zeus forbid! Тогава кво?
А ако целият месец е продаден? И има билети само в Чешкия център с дублаж на словашки?
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Thu Mar 01, 2007 2:56 pm

Morwen wrote:
Какво? Къв половин час бе, аланкоолу, къв предишен ден, кви 6 лева? Ами ако цялата седмица е продадена още преди да е почнала, Zeus forbid! Тогава кво?
А ако целият месец е продаден? И има билети само в Чешкия център с дублаж на словашки?
:panda: :mrgreen: Lol Lol
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Mar 01, 2007 3:08 pm

Morwen wrote:
Аз говорех относително сериозно, извинявай. :roll:

А Спа-ртаа!! си е Спа-ртаа!! и на словашки.

П.П.: Спомняш си, предполагам, че Чехословакия не съществува от близо 20 години? :)
Last edited by shayhiri on Thu Mar 01, 2007 3:30 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Mar 01, 2007 3:20 pm

Е точно на словашки няма да го гледам . 8-)
Иначе по темата ще трябва да се организираме и един да отиде за билетите, аз мога след 5 примерно да ходя да взема билети.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Mar 01, 2007 11:21 pm

Е аре на 16ти се пак, са 12 лв осъзнайте се ;р
This is it. Ground zero.

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Fri Mar 02, 2007 12:32 am

И аз съм навит за евтинджоса...
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 02, 2007 12:50 am

DELgado wrote:Е точно на словашки няма да го гледам . 8-)
Иначе по темата ще трябва да се организираме и един да отиде за билетите, аз мога след 5 примерно да ходя да взема билети.
Ти луд ли си след 5....Аз ще отида рано сутринта в петък, не се притеснявайте, братлета. Петък вечер ако не сме на 300 на най-перфектните места (ще цитирам леля Вили) - "ще си удара гъзо у тавана". Аз не съм на работа така че се мятам смело за каузата и за братството!

И аз съм притеснен за билетите, дано няма проблем, че примерно ако не са останали за петък или за по-натам Ares forbid, просто наистина не знам какво ще правим :roll: .

ЕЛАТЕ МИ СТОТИЦИ, ХЕЙТЪРЧЕТА! - Каза той и насочи рейлгъна в безкрая, погледна аленото небе, хвърли фаса и се усмихна съвсееем лекичко, едва доловимо.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - смайлита яко, щот иначе Симич-ът ми праи проблеми, че хората се сдухвали и т.н. Ето още едно :wink: . Леонидас дали е слагал смайлита, а? :twisted:

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 02, 2007 2:26 am

Muad_Dib wrote: ЕЛАТЕ МИ СТОТИЦИ, ХЕЙТЪРЧЕТА! - Каза той и насочи рейлгъна в безкрая, погледна аленото небе, хвърли фаса и се усмихна съвсееем лекичко, едва доловимо.
:monkey: :monkey: :monkey: :monkey: Буахахахаха, не си добре, честно!
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Grumpi
Sorcerer

Post by Grumpi » Fri Mar 02, 2007 5:02 pm

300 HBO First Look
A behind-the-scenes look at this epic film based on Frank Miller's graphic novel about the 300 Spartans who fought the ancient Greek Battle of Thermopylae. With Gerard Butler.
:D

Хайде, хиляди младежи :twisted:
Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 02, 2007 5:28 pm

А-а-ааааааааааа! Нищо не отбирам от торенти! Как да го гледам това?

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Mar 02, 2007 5:39 pm

shayhiri wrote:А-а-ааааааааааа! Нищо не отбирам от торенти! Как да го гледам това?
RAFO, както обича да казва Робърт Джордан :)
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Mar 02, 2007 5:40 pm

Шшшшшт, никой да не му казва! Нека се гърчи :twisted: :twisted: :twisted:
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 02, 2007 6:09 pm

Гадове!! :evil: Рол, казвай веднага, моля, или ще се наям мръсно с боб ей сега, точно преди прожекцията (на "Градива") в осем и половина! :shock: :evil: Сещаш се, естествено, че билетът, който ще ти купя, ще е за място съседно на моето. Заплахата е реална.

(Отговорил съм ти на ЛС-то с уговорката.)

Ян, кво казвал Джорданът? (подозрително)