Телефона е една жалка необходимост,която мразя.
Мне, това ще да са все пак вълнените шалове...
Да започнем от звъненето...Много е неприятно нещо малко,но злобно\като моето хенди\ да започне да ти звъни и да наруши тишината.Това е толкова брутално и гнусно,че нямам думи.
От друга страна обаче, можем да кажем същото за звънеца на входната врата, за клаксоните по улицата и за какво ли не още. Малко по-сериозно де ;)
Последните две години бях без мобилен тел. и да ви кажа беше прекрасно.
Аз пък да ти споделя, ма не ме издавай, последните 18 години и аз без телефон я карах, ама ся ми е по-гот :р
Спокойствие и тишина-никой не те безспокои,а ти можеш ако имаш нужда от някого да отидеш вкъщи и да дръпнеш кабела си за интернет и да се обадиш на който искаш...
Да се върнем на последните ти издихания в канавката... Къде, викаш, е кабелът за нета в тоя момент? Аха, верно, у вас е. Минавка, а?
А между другото едно от най-приятните ми преживявания е когато по средата на една лекция,гадта започна да звъни и всички погледи се устремиха към мен.Особенно мило ме гледаше лектора...Какво ти остава в такива случай,освен да изключиш пискалото и да се усмихнеш по идиотски!
There is this tiny lil' option - turn off the sound :p
That said, ти от коя част на Германия си? Щото не знам на друго място да използват "Хенди".
And you can't dance with a devil on your back...