Oscars 2007
Рол, честито!Roland wrote:"Зверски"?Октоподът бтв дори не беше компютърен ефект.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- tigermaster
- Elder God
- tigermaster
- Elder God
Пиратите беше смешен от-до, ама смешен смешен, още тогава не ми хареса, изобщо не може да се мери с 1-вия (поне за мен като усещане и впечатления).
Ако трябва да съдим ефекти - вероятно чисто технически в Пиратите са по-добри, но далеч не впечатляват повече отколкото тези в Х-мен3. Суперменът няма да го коментирам, щото не го трая, не помня кви ефекти имаше там освен летенето
.
Ако трябва да съдим ефекти - вероятно чисто технически в Пиратите са по-добри, но далеч не впечатляват повече отколкото тези в Х-мен3. Суперменът няма да го коментирам, щото не го трая, не помня кви ефекти имаше там освен летенето

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- tigermaster
- Elder God
Добре де, прав си. Почти. Когато гледах "Отмъщението на ситите" на кино, го възприех като невероятен свръхшедьовър. Като си го гледах вкъщи, възприех и простотиите, които Оби Уан говореше - за свобода и демокрация и разни такива.Roland wrote:Нищо подобно. Тия филми са правени, за да се гледат на голям екран. На компа вкъщи половината неща, вкарани от създателите в един филм, просто не ги възприемаш.
-
- Sorcerer

Та така и с филмите - сценаристите са от най-важните хора, ама не са баш най-важните в кино-индустрията и така трябва да бъде. Да оценявате филм, гледайки го от компа е все едно да пробвате нова напитка докато ви се пикае, ама две да не виждате. Е, ясно е, че има голям шанс да не ви хареса.
Друго е да си дадете шестте лева и после да се мъчите да живеете със съзнанието, че сте ги дали на вятъра.
- tigermaster
- Elder God
Вчера се прежалих да гледам The Departed най-накрая и неочаквано за мен ми хареса. Ако не бяха доста глуповатото сюжетно развитие в последните 15-ина минути, дори бих казал, че заслужава 9/10 оценка, а по принцип далеч не съм фен на Скорсезе. Като цяло съм доволен обаче, значи имало някаква полза от Оскарите, иначе надали щях да гледам някога този филм. 
Тук имаме поредното потвърждение, че Ди Каприо е изключителен актьор, BTW.

Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Бате още няколко такива поста и почвам да гледам на теб с ДРУГИ очи, честна спартанска!Demandred wrote:Вчера се прежалих да гледам The Departed най-накрая и неочаквано за мен ми хареса. Ако не бяха доста глуповатото сюжетно развитие в последните 15-ина минути, дори бих казал, че заслужава 9/10 оценка, а по принцип далеч не съм фен на Скорсезе. Като цяло съм доволен обаче, значи имало някаква полза от Оскарите, иначе надали щях да гледам някога този филм.
- tigermaster
- Elder God