Та ако някой все пак поиска да ходи, да каже. А за 300 ще изчакаме още малко. Знаете ли, че другия петък излиза в Щатите?

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Абе за съжаление четох в нета че филма няма да го пуснат навсякъде по едно и също време. Някакъв пич се оплакваше, че в Австралия ще го дават един месец по късно от американската премиера. Силно се надявам ние да не чакаме толкова дълго ама се съмнявам,че даже ще е повече.Muad_Dib wrote:Бате не знам, ама аз петък сутринта ставам и ЩЕ ЗВЪННА в Мол-а за да проверя дали го няма предпремиерен....
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Преместих го по молба на Алекс от другата темаА ние гледахме 'Писма от Иво Джима' и филмът е измитащ. Адски стабилен, не ти натяква сантименталност, разчувства и впечатлява по един адски натуралистичен, студен и сериозен начин. Ако и непознати (с изключение на Уатанабе), поне за мен, актьорите се справяха много убедително. Филмът е полу документален - заради филтрите през които е сниман, автентичността на мястото, на което е сниман, костюми, суровото (направо тегаво, не само тежко) усещане, което създава и адски премерено примесен с художественост - личните истории на войниците, писмата към дома, символизма в някои сцени и т.н. Изобщо - стабиларка отвсякъде, ако и ужасно тежка.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests