Гледано напоследък...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 26, 2007 11:33 pm

хах, яви се по-читава версия в замундата на Лабиринта... ;) са ше се гледа вече

иначе и Johnny Was (с Вини Джоунс) не е зле за убиване на времето.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Sat Jan 27, 2007 2:43 am

Все още Drawn Together, приключих 2ри сезон. Ебахти олигофренията, thumbs up.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Jan 27, 2007 12:35 pm

аз пък току-що гледах дъ холидей с камерън диаз,джъд лоу,кейт уинслет и още някои и за моя изненада се оказа много приятна комедийка с любимия ми английски говор :mrgreen:
Image

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Jan 27, 2007 1:49 pm

Абе и трейлъра на тва ми беше достатъчен да ми убие романтиката за месеци напред ;)
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Amos Trask
Aes Sedai

Post by Amos Trask » Sun Jan 28, 2007 3:03 am

Image

Бях позабравил колко размазващо и неописуемо великолепен е този филм :arrow: Pleasantville
Който не го изгледа, губи много! :idea:
:shark:
Feel the summer!

Delegat
Aes Sedai

Post by Delegat » Sun Jan 28, 2007 10:48 am

Наистина е страхотен филма, много новаторски заснет и със много добри актъори.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sun Jan 28, 2007 1:18 pm

Гледах Лабиринтът на Пан и останах много доволен,не бях виждал толкова красив и тъжен филм от доста време.А някой все пак има ли идея защо "Laberinto del Fauno, El" е преведено "Pan's Labyrinth"? :?
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sun Jan 28, 2007 1:38 pm

Еми що, подозирам щото Пан е по-известния Сатир /фавн/. Асоциация неква. Пък не звучи много добре "Лабиринта на сатира", некак кат маркиз дьо Сад ;)

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Jan 29, 2007 10:51 am

най-накрая и аз да изгледам престижа :D вторият много добър филм за илюзионисти,който гледам тази година.е,изходът и трика бяха ясни в началото,но пък и Крисчън и Хю и сър Майкъл правят страхотни роли.А най-ме изкефи появата на Дейвид Бауи :mrgreen:
Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Jan 29, 2007 2:21 pm

Pleasantville го дърпам веднага щом се прибера довечера. Филмчето беше супер готино и разпускащо, но го бях забравил. За лабиринта ще почакам да пуснат двд-то. С тези номинации за Оскар не вярвям да пропуснат да го пропуснат по торентите.

Regsa
Sorcerer

Post by Regsa » Mon Jan 29, 2007 9:29 pm

Последно гледах "The promise" - нещо китайско и малко странно. Но пък красиво.
"Somewhere over the rainbow way up high
There's a land that I've heard of once in a lullaby..."

Morgana
Paragon

Post by Morgana » Mon Jan 29, 2007 10:57 pm

Напълно подкрепям Гибли относно Лео ди Каприо - много добър актьор е, а с изпълнението си в Blood Diamond абс си заслужава Оскар - мн силна роля imho и перфектно изиграна. Идеалния партньор на Джимонд (Соло) и ако последния заслужава номинация за Оскар, същото се отнася и за ди Каприо. А филмът страшно ми хареса, направо 1 от най-добрите, които съм гледала в последните няколко месеца. И ако ди Каприо вземе Оскар за ролята на Дани Арчър, това ще е 1 от най-заслужените Оскар-и в последните години. Страхотен филм е, препоръчвам.
pulled out

Beric
Paragon

Post by Beric » Wed Jan 31, 2007 1:14 pm

Аз пък както и очаквах, след обстойното оплюване на Вълкодав, филмът ми хареса - даже доста. Но пък аз попринцип си се кефя на руските филми, тъй че може би е разбираемо, че на повечето не им допада. Единствено може би, можеше да е с 15-20 минути по-къс.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 31, 2007 3:50 pm

Е то и аз много се кефа на руски филми, руски вицове и прочее руски неща. Само дето конкретно това нещо си е стържене по дъното на филмовото изкуство. С багер.

Уф заредил съм 4-5 сезона старгейт да ги видим стааа ли довечера ;)

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Wed Jan 31, 2007 8:43 pm

Beric wrote:Аз пък както и очаквах, след обстойното оплюване на Вълкодав, филмът ми хареса - даже доста. Но пък аз попринцип си се кефя на руските филми, тъй че може би е разбираемо, че на повечето не им допада. Единствено може би, можеше да е с 15-20 минути по-къс.
Можеше и битките да са заснети от малко по-далече, за да се виждат движенията. Иначе беше достa интересeн филм.
Last edited by tigermaster on Thu Feb 01, 2007 1:09 pm, edited 1 time in total.