Абсурдистан, един бе ти достоен зарад тях!

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Jan 26, 2007 8:50 pm

Честно казано, в момента сухари ям по-често от шоколад. И мога да се спра еднакво за всичките, сори че ти дъня тезата.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 26, 2007 9:21 pm

Карай да върви.

Варненските наркобосове се покриха след престрелката
26 януари 2007 / News.dir.bg
Окръжният прокурор на Варна забрани на служителите на МВР да изнасят информация за медиите за престрелката в “Планет клуб” в морската столица, станала в четвъртък срещу петък.
Мотивите са да не се попречи на разследването, предаде "Днес+", позовавайки се на пресатаешето на ОДП Варна Калинка Пенчева. По случая са задържани вече 8 души, очакват се още арести. Престрелката беше между две враждуващи наркогрупи във Варна към 23.20 часа в петък вечерта. Според полицейски източници босовете им не могат да бъдат открити, за да дадат обяснения. Зад едната банда стои Валентин Желязков, известен като Вальо Бандита и сочен за лидер на групировката „Монопола”. За водач на другата наркогрупа, наричана "Аспаруховата група"е сочен Веселин Жеков, собственик на варненската дискотека “Магура”, бивш служител на НСБОП и известен като дясна ръка на президента на ФК “Спартак” – Варна Иван Славков. Последният е общински съветник в града от ДПС. В момента е проверяван от прокуратурата за уреждане на мачове. Говори се, че и двамата лидери са напуснали страната. Напоследък във Варна зачестиха наказателните акции на наркогрупировките в овладяването на пазара в града. В края на годината пак във връзка с наркопазара в морската столица бе пребит до смърт 25-годишният наркопласьор Стоян Янев. Преди дни пък в автокъщата "Спартак" бе открита бомба, предназначена да убива, не да сплашва.
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jan 26, 2007 11:03 pm

Чай ся... Сега е петък вечерта и тамън минава 23:00! На джурналя човек вяра да няма, както винаги съм казвала!
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 26, 2007 11:27 pm

Настигаме ги по заплати след 223 години
26 януари 2007 / News.dir.bg
Възможно е България да изравни заплатите с тези в ЕС през 2230 година, според Евгения Георгиева от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.
Възможно е България да изравни заплатите с тези в ЕС през 2230 година, каза пред журналисти Евгения Георгиева, представител на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/. Георгиева е сред участниците в конференция, посветена на заетостта. Прогнозните изчисления на Института за пазарна икономика, включени в презентацията на Георгиева, показват, че при годишен ръст на БВП от 3% на човек, заплатите в България ще се изравнят с европейските в 2230 година. При ръст от 5 или 8% това ще стане съответно през 2080 и 2043 г. Евгения Георгиева говори за предизвикателствата пред работодателите като открои свързаните с тях неефективна система за акредитация на университети, инвестициите в подготовката на студентите и недостига на квалифицирана работна ръка.

Ееее, аз пък си мислех че никога нема стане. тц тц, а ей го къде е.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Jan 26, 2007 11:38 pm

А, че то не останало бе! Извинете ме, дойде ми време за порцията криогенен сън, събудете ме след два века и нещо, ако не ви затруднява.Image
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Jan 26, 2007 11:46 pm

Ше заръчам на прапрапраправнуците :mrgreen:
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

sauron
Paragon

Post by sauron » Wed Jan 31, 2007 11:52 am

Българските топ модели не знаят таблицата за умножение
31 януари 2007 /

Българските топмодели не знаят таблицата за умножение, разкри екипът на лайфстайл предаването по МСАТ “Мания”.
Нито една от интервюраните в шоуто манекенки не успяла да отговори на елементарния въпрос колко е 8 по 7, съобщи изненадана водещата Биляна Митева. В нейната математическа клопка попаднали три от носителките на титлата “Мис България”- Елена Ангелова, Росица Иванова и Гергана Гунчева, както и топмодела Ирен Онтева и асистентката от “Сделка или не” Жасмина. Всъщност последната след няколко минутен размисъл и леко подсказване от водещата успяла да даде колебливо верния отговор.

http://life.dir.bg/2007/01/31/news1268587.html

не че е нещо изненадващо, де :mrgreen:
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry

Ghibli
Elder God

Post by Ghibli » Wed Jan 31, 2007 11:56 am

Е, тя пък с много труден въпрос им е излязла, и аз го бъркам това още от втори клас :Р Друго си е 6 х 7 8-)
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.

Daggerstab
Arcanist

Post by Daggerstab » Wed Jan 31, 2007 12:08 pm

Не знам, след количеството висша алгебра, геометрия и математически анализ, което ми се е изсипало на главата, откривам, че се налага да се замислям сериозно за най-прости сметки. :lol: :wink:
Дагърстаб. Точка.

Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.

CruelGoblin
E'lir

Post by CruelGoblin » Wed Jan 31, 2007 12:10 pm

Ееее сега па и смятане искате, нали си има калкулатори за тая работа :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 31, 2007 12:26 pm

Е всички занеме, че 42 е отговора на всичко ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 31, 2007 12:35 pm

Висшата математика тотално измества аритметиката, тва е факт :mrgreen:
This is it. Ground zero.

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Wed Jan 31, 2007 1:03 pm

“Умолявам всички. Не ходете в България! Не ходете в Банско! Не посещавайте през лятото морето!“, с този апел се обръща читател на “Газета.Ру“, предаде БГНЕС.
“Преди няколко години България имаше прекрасна природа, девствени зелени гори и красива крайбрежна ивица. Банско бе тихо провинциално градче със старинни къщи, криволичещи улички и механи, в които малкото знаещи това място хора почиваха, след като бяха карали ски на единствената писта, изградена още през 1982 г. Но съвсем наскоро започна варварско строителство както в Банско, така и на морското крайбрежие. В резултат Банско и цялото поле около него бяха застроени със стотици нови хотели, изградени на бързо с възможно най-лошото качество, разположени буквално на няколко метра един от друг, с цел бърза печалба. В градчето питейната вода е все по-малко, и по-малко, защото консумацията е огромна. Качеството на водата се влошава с всеки изминал месец. Традиционното гостоприемство на местните жители вече го няма, всичко се върти само около изсмукването на пари от туристите-глупаци. Скоро цялата долина, в която се намира Банско заедно с градовете Разлог и Добринище, ще се превърне в истинска бетонна джунгла. Местните жители идиоти искат да лишат планината Пирин от статут на национален парк, за да могат и нея да залеят с бетон. В планините се изсичат горите, което води до ерозия. Унищожени са дървета, които са расли с векове, създавайки условия за лавини. Вирусът “Банско“ вече заразява и жителите на други градове на България, намиращи се в подножието на планините, които само чакат да си напълнят джобовете за сметка на унищожението на околната среда. Моля ви всички да помогнете на нашата природа да не загине! Не идвайте в България, карайте ски и плувайте в морето там, където хората са по-умни и пазят своята природа!“, завършва писмото си читателят на “Газета.Ру“.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Jan 31, 2007 1:39 pm

За Банско много ми е жал. Ходил съм като малък и така и не успях пак. Все пак старите къщи не би трябвало да са изчезнали, просто ще трябва да се абстрахирам от хотелите.

Виж, ако нагазят сериозно Пирин, вече ще е катастрофа. :evil:
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Wed Jan 31, 2007 1:41 pm

еми прав е човека,то тук вече няма място за дишане,пък какво остава за почивка :evil:
Image