Простете непросветеността - какво е това Траксас

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Завиждам ти че си я прочел за първи път. Моят екземпляр на нищо не прилича вече след 5 препрочитания. Меко казано една от най-добрите детски книги ever.Daggerstab wrote:Да се похваля - миналата събота си купих и прочетох "Приказка без край" на Енде. "Аз доволен", както казваше ескимосът от едно анимационно филмче...
Аз ги имам,но са ми малко изпокъсаниShamajotsi wrote:В библиотеката в училище ми допадна една корица - "Pawn of Prophecy" на Дейвид Едингс - и ето ме на третата книжка. В този ред на мисли - как намирате българските издания (оформление, превод)? Мисля да си ги купя, ама нещо като видях как са превели имената на отделните части вземам да се замислям. То не че и аз бих измислил нещо по-добро, ама не ме радва това, че ги няма шахматните термини в 3 от петте имена...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest