...много меко казано.което беше доста приличен филм.
Upcoming Movies
Moderator: Moridin
Дали най-новият филм на Дейвид Линч, Inland Empire, ще може да се види на кино у нас. Малко съмнително, но се надявам.
Другият, който чакам да излезе вече година, го преснимат за 3-ти път. Става дума за Killshot. Трябваше да излезе през март '06, после го преснимаха и го отложиха за ноември, сега пак го преснимат и е плануван за тази есен. А дано. Но така е, като си правил Влюбеният Шекспир, Мандолината на кап. Корели и Proof, малко е трудно явно да докараш свестен екшън.
Другият, който чакам да излезе вече година, го преснимат за 3-ти път. Става дума за Killshot. Трябваше да излезе през март '06, после го преснимаха и го отложиха за ноември, сега пак го преснимат и е плануван за тази есен. А дано. Но така е, като си правил Влюбеният Шекспир, Мандолината на кап. Корели и Proof, малко е трудно явно да докараш свестен екшън.
pulled out
И пак 300. Баси зарибацията. Тия кадри ги научих наизуст и още ми действат. Пък и с тая музика.
http://www.kinomania.ru/movies/1_9/300/trailer.shtml
Филмите по Франк Милър, ако не друго, явно имат най-зверските трейлъри.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
09.03 е денят. Остро отивам на предпремиера ако ще да е в 12 вечерта.shayhiri wrote:И пак 300. Баси зарибацията. Тия кадри ги научих наизуст и още ми действат. Пък и с тая музика.![]()
В БГ може и да е чак април.
Дано не, де.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Не знам за вас, но съдейки по трейлъра, който изгледах в киното преди да почне "Престиж", аз на 300 няма да стъпя и пари да ми дават, то бива кич и бутафория, но чак пък толкова...
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!
Има само един отговор за това и той е:
СПАР-ТАААААААА!!!
СПАР-ТАААААААА!!!
+1Demandred wrote:Не знам за вас, но съдейки по трейлъра, който изгледах в киното преди да почне "Престиж", аз на 300 няма да стъпя и пари да ми дават, то бива кич и бутафория, но чак пък толкова...
dedicated to Ghibli

С тая разлика, че аз ше си го гледам кат пич. Като излезе на нормални пари.
And you can't dance with a devil on your back...
Няма нужда да е на 12лв. Но на премиерата може да се съберем повече хора от на Престижа? Е, с един Дем по-малко, ако не го пречупим дотогава. 

Мдааа, почти нема некой да не е фен за кино, мноо ясно че за 12лв нема се дигна никога се бутам. Ма че си е твърда заявката за кино от са ясно
. къде мое се сдърпа комикса?

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
- The Dragon
- Elder God
Ето го комикса,ама вярно е доста грозен 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".