Секъф сериал тука мама
Moderator: Moridin
- armageddon
- Forsaken
Вчера гледах новия епизод на Prison Break и беше ебаааси лудницата. Наистина няма такъв сериал, такова развитие, обрати, изобщо, много съм щастлива, че отново го подкараха
.

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Не знам, мен пък леко ме издразни развитието на събитията.
- Spoiler: show
This signature is not yet rated
- The Dragon
- Elder God
За мен Призън Брейка след този понеделник постави НОВ стандарт за това какво значи напрежение, темпо и какво точно значи "on the edge of your seat"...НЯМА ТАКЪВ СЕРИАЛ! Дори мисля да си позволя да не се аргументирам - който не е гледал - НЕ ЗНАЕ!:)
За 6ти сезон на 24 : от маса време това ми беше един от любимите сериали и първите 5 сезона определено са класна телевизия. Но наистина последният (5ти) излязъл епизод беше тооооолкова слаб сценарно че ми стана тъпо, че цял ден бързах и чаках серията с нетърпение. В по-горните постове има кратко резюме...Това, за което мечтаех беше 6ти сезон на 24 да е в Китай и примерно да е денят в който Джак бяга от затвора и можеше да е ПРОСТО прекрасно...Но не, ФОКС трябваше да се върнат за 6ти път в скапания Ел Ей, към старите изчерпани вече до болка герои (че и второстепенните и те вече са скучни) и да натворят КУП сценарни идиотизми...
За 6ти сезон на 24 : от маса време това ми беше един от любимите сериали и първите 5 сезона определено са класна телевизия. Но наистина последният (5ти) излязъл епизод беше тооооолкова слаб сценарно че ми стана тъпо, че цял ден бързах и чаках серията с нетърпение. В по-горните постове има кратко резюме...Това, за което мечтаех беше 6ти сезон на 24 да е в Китай и примерно да е денят в който Джак бяга от затвора и можеше да е ПРОСТО прекрасно...Но не, ФОКС трябваше да се върнат за 6ти път в скапания Ел Ей, към старите изчерпани вече до болка герои (че и второстепенните и те вече са скучни) и да натворят КУП сценарни идиотизми...
Ако има някой по-вманиячен в сериала Prison Break и се сеща, че в началото на 2-и сезон Майкъл казва на Сукре,че могат да си комуникират спокойно в сайта www.europeangoldfinch.net - тогава може да се порови в загадката europeagoldfinch като за по-лесно първо погледне тук
P.S. горенаписаното не е спойлер понеже не е вързано по никакъв начин със сюжета
P.S. горенаписаното не е спойлер понеже не е вързано по никакъв начин със сюжета

"Трудно разбрах, че е трудно да разбереш."
Ти пък. Смисълът е да може да се направи 3-ти сезон. А моя приятелка ми каза, че е чела, че според Уентуърт Милър и Доминик Пърсел, сериалът ще е в 7 сезона.zhivik wrote:Просто не виждам смисъл да се отнеме основното средство за оневиняване на нашите хора

zhivik, гледа ли Dresden Files, как е?
pulled out
- Borizmeiko
- Misting
Ок, предполагам, че негодуванието ми към Prison Break e точно идеята, че могат да изтискат безброй сезони от него, та затова ... ма не ми обръщайте внимание, аз така си мрънкам.
Гледах го, ами не е нещо велико, но ми се струва, че има потенциал. Главният герой е симпатичен, ама нещо ми се струваше, че на епизода нещо му липсва, без да успея да усетя какво. Мисля да изгледам още един-два епизода, преди да си оформя окончателно мнение (т.е. дали да го гледам или не).Morgana wrote:zhivik, гледа ли Dresden Files, как е?
Малко коментар след поредната порция от нови епизоди в началото на седмицата. Смея да кажа, че Prison Break взе леко да се съвзема, поне пак почнаха с надхитрянето, което ме радва 
Rome също е на ниво, както обикновено, дори и с леко понижено темпо пак е с класи над останалите. Просто който си го може си личи отдалеч. Battlestar Galactica също продължава добре, въпреки че на практика нищо не се случи, но все пак не дразни толкова, колкото в някои други сериали.
24 продължава да смуче, вече имаме още един кандидат за героична смърт (R), както и моралната дилема на главния герой дали да избере страната или семейството си. Същото и с Dresden Files, по-добре не се захващайте, тъпо е. Жалко, защото доста добре звучи идеята за единствения магьосник в САЩ, който практикува открито и може да бъде намерен в Yellow Pages (естествено, в раздел магьосници).

Rome също е на ниво, както обикновено, дори и с леко понижено темпо пак е с класи над останалите. Просто който си го може си личи отдалеч. Battlestar Galactica също продължава добре, въпреки че на практика нищо не се случи, но все пак не дразни толкова, колкото в някои други сериали.
24 продължава да смуче, вече имаме още един кандидат за героична смърт (R), както и моралната дилема на главния герой дали да избере страната или семейството си. Същото и с Dresden Files, по-добре не се захващайте, тъпо е. Жалко, защото доста добре звучи идеята за единствения магьосник в САЩ, който практикува открито и може да бъде намерен в Yellow Pages (естествено, в раздел магьосници).
Някой от вас гледал ли е Чарли Джейд? Този сериал има ли изобщо 2-ра серия? 2 пъти започвам да го гледам и след пилотния епизод, който е 1.5 часа, следва направо 3-та серия. Но въпросът не е толкова в номерацията на сериите, а че м/у пилотния и следващия епизод липсва свързващо звено, нещо е станало, но как и защо - никой не обяснява. На imdb въпросната 2-ра серия е обявена като неизлъчвана. Не мога да си обясня това, но е факт.
pulled out