Топ 5 анимета
- Rand al'Thor
- Commoner
- RossTheBoss
- Adept
- RossTheBoss
- Adept
- Rand al'Thor
- Commoner
- slayers - trigun - cowboy bebop - onizuka - hellsing - ranma 1/2 GITS aбе i love them ALL.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Мдаа и аз да съм съгласен с Роланд.
РаЗефон наистина е готин, но сериала ...
Малко объркан и скучен на моменти и не че се разбира много какви са тея Мюрианци и отде са се взели, но любовната история между Аято и Харука е мнго добра, нараво на нивото на игрален филм. Между впрочем това ме издразни най-много в филма че я бяха променили малко ... 
РаЗефон наистина е готин, но сериала ...

Е, една ключова добавчица имаше ;)
И не, съвсем ясно си става какви са МЮ, но да не спойлваме тука, ако те вълнува, ми пиши на ЛС или по-добре в кю-то, трябва да ми го има номерът в профила :)
А че филмът сакс е ясно, въпросът е, че все пак добавя малко инфо, а за фанатично влюбени като мен, това е важно ;)
И не, съвсем ясно си става какви са МЮ, но да не спойлваме тука, ако те вълнува, ми пиши на ЛС или по-добре в кю-то, трябва да ми го има номерът в профила :)
А че филмът сакс е ясно, въпросът е, че все пак добавя малко инфо, а за фанатично влюбени като мен, това е важно ;)
And you can't dance with a devil on your back...