П.С. Преди да ми скочите, ще отбележа, че "Гепи" e много хубав филм.

Moderator: Moridin
Не наш:)...е проблем на литературната ти култура
Ами просто аз въпросното нямаше много какво да го коментирам, недолюбвайки Гепи и не бидейки гледал нищо друго. Намесих се само от гледна точка на спора, за да буферствамMorgana wrote:Как всички видяхте в поста ми само "някаквото си фентъзи" и никой пък не обърна внимание на основното, а то беше именно това, което се опитах да обясня току що.
ЖалкоMorgana wrote: Но дори и да харесам филма, едва ли ще започна да харесвам и Геймън.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
То "Кирето" още от концепт арта на Крал Артур го ъпгрейдват (онази снимка дето се цели с лък), та камо ли за Карибски Пирати 3. Бас хващам и че на плаката ще я плйоснат във подобна поза. Не че се оплаквам.....shayhiri wrote: Трудно е да не се забележи как са апгрейднали Кирето в първия консептарт.Горкичкото. Що му се гаврят?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest