СТРАХОТЕН ЕЕЕЕЕЕЕ!
Бахти, на едно сядане го изгледах, ужасно ме изкефи. Тсукаса беше великолепен - грознееше ми здраво в началото, ама човекът толкова добре го изигра! Направо съм вила от смях, като го гледах колко е доволен, когато нещата с Макино се развиват както той иска. Просто жестоко! Влюююбена съм! И тоя актъор не го знам с кво се занимава, но гласът му е страхотен. До голяма степен на това се дължи доброто му сычетаване с персонажа.
Някои сцени ги няма в мангата и в анимето:
- Spoiler: show

И съм фенка до гроб на майката на Тсукаса и бащата на Тсукуши. Мнооооого готино си изиграха ролите.
Макино беше много сладка, но сериозно й бяха намалили и без това невисокия коефициент на интелигентност. Най-често казваната дума от нея беше "Е?" Чак взе да ме дразни с тая физиономия на бавноразвиваща се.
Сакурако беше ебаси мацето! Най-хубавата японка в сериала, заедно с Оками-сан (А тая колко ме кефна... В мангата и анимето я няма.). Дори Шизука и Тсубаки бледнеят пред нея (Шизука ме плашеше като се усмихне). Юки са я поразвалили осезаемо - в мангата е много по-свястна и хубава.
Та така... Много, много, много ми хареса. Това, което ме притеснява е, че краят на сериала съвпада с края на мангата. Та си нямам и хабер какво ще се случи оттук-нататък. Дано не оплескат генерално нещата.